Liiketoiminnassa kassavirta on välillä huono, mutta siinä tapauksessa yksityinen yrityslaina voi pelastaa nipin nopealla vastauksella. On kuitenkin myös huolia siitä, millainen yritys on todella turvallinen. Sinun tulee tietää, että monet yksityishenkilöille korttilainoja myöntävistä ns. suuret lunastusyritykset, kuten kuluttajarahoitus- ja luottoyhtiöt, käsittelevät sekä yrityslainoja että yksityishenkilöitä. olen. Pankeille on luonnollista vaatia vakuuksia, ja on mahdollista, että sellaisilta vältytään kulutuslainoilla ja luottomyyntiyritysten yritysten lainoilla. Lisäksi toimitettavia asiakirjoja on vähän, ja voidaan sanoa, että tarkastukseen kuluva aika on nopeampi ja kätevämpi kuin pankeissa.

Entä huolestuttava kokonaismääräasetus?

Rahastaminen kulutusrahoitus- ja luottoyhtiöissä voi lainata enintään kolmanneksen vuosituloista, mutta muista, että se ei kata, jos tarkoitus on liiketoiminta. Jos sinulla on aikaa yrityslainaan, kannattaa harkita lainaamista pankista tai Japan Finance Corporationista koron ja vakuuden näkökulmasta. Kun aika ei kuitenkaan riitä, on parempi tietää ehdokkaaksi yritys, joka hoitaa yrityslainoja. Tietysti korkotaso ja rahoituksen nopeus vaihtelevat yhtiöittäin, joten aluetta on tutkittava perusteellisesti. Yksityisen yrityksen etu on myös se, että voit valita lainaamaan parhaimmillakin ehdoilla.

Varo taloudellisia onnettomuuksia läpäistäksesi korttilainatarkastuksen

Korttilainatarkastuksen läpäisemiseksi on tärkeää, että sinulla ei ole aiemmin ollut taloudellista tapaturmaa. Taloudelliset tapaturmat ovat pääasiassa velkojen yhdistämistä, kuten nostoja ja lainarikkomuksia vähintään 3 kuukaudeksi, vapaaehtoista yhdistämistä, henkilökohtaista kuntoutusta ja itsensä konkurssiin joutumista. Jos tapahtuu taloudellinen tapaturma, se kirjataan luottotietoihin. Se, että tämä talousonnettomuus on rekisteröity, tarkoittaa, että se on mustalla listalla.

Rangaistus on kova

Luottotiedot tarkistetaan aina korttilainatutkimuksessa, joten voit heti kertoa, jos kyseessä on talousonnettomuus. Vaikka taloudellinen tapaturma jääkin luottotietoihisi, se poistetaan tietyn ajan kuluttua. Vähintään 3 kuukauden laiminlyötyjen maksujen osalta se pysyy rekisteröitynä noin 5 vuotta. Se pysyy rekisteröitynä huomattavan ajan, noin 5 vuotta vapaaehtoisten järjestelyjen osalta ja noin 7-10 vuotta henkilökohtaiseen kuntoutukseen ja konkurssiin. Tänä aikana kokeen läpäiseminen on vaikeaa, vaikka hakisi korttilainaa. Taloudellisen tapaturman aiheuttaneesta korttilainasta on vaikea lainata rahaa myös sen poistamisen jälkeen, joten kannattaa hakea toinen korttilaina.

Pankkikorttilainat

Pankkikorttilainoissa meillä on sopimus takaajan kanssa ja pankki itse ja takaaja tutkivat sen. Vaikka hakeisit korttilainaa toisesta pankista, se usein epäonnistuu tarkastuksessa, ellei takausyhtiö ole vaihtunut. Takausyhtiöt ovat usein kuluttajarahoitusyhtiöitä ja luottoyhtiöitä. Varmista ennen hakemuksen jättämistä, että talousonnettomuuden aiheuttanut kuluttajarahoitusyhtiö tai luottoyhtiö ei ole takausyhtiö. Vaikka perheenjäsen olisi joutunut taloudelliseen tapaturmaan, sillä ei ole haitallisia vaikutuksia henkilöön.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.