Monien mielestä korttilainat ovat kulutusrahoitusta ja pankkeja, mutta todellisuudessa ne ovat rahoitustuotteita, joita myös luottolaitokset hoitavat. Ja koska luottokorttilainalla on erilaisia ??ansioita, haluaisin syventää ymmärrystäni, mutta sitä varten on tarpeen syventää ymmärrystä itse luottolaitoksesta. Sanotaan, että tämä luotto-osuuskunta ei pohjimmiltaan eroa liiketoiminnallisesti pankista, ja molemmat tulisi yhdistää samalla tavalla, mutta niiden alkuperässä on joitain eroja.

Onko luottoliitto erilainen kuin pankki?

Yleispankin tapauksessa se on osakeyhtiö, joka laskee liikkeeseen osakkeita, mutta luotto-osuuskunnan tapauksessa on suuri ero siinä, että se pyytää jäseniltä sijoituksia ja kohdistaa ne toimintarahastoihin. Siksi, jos haluat saada lainaa luotto-osuuskunnalta, sinun on periaatteessa sijoitettava kyseiseen luottoyhdistykseen. Ja luotto-osuuskunnan sijoittaja on luotto-osuuskunnan jäsen, ja hän on oikeutettu lainaan ensimmäistä kertaa, mutta investointimäärää varten ei tarvitse valmistaa suurta rahasummaa. Muuten tämän investointimäärän osalta kunkin luotto-osuuskunnan asettama vähimmäisosuuksien lukumäärä, ja sanotaan, että noin 10 yksikköä noin 5000 jeniä tulisi pitää ohjeena. Sijoittamisen suhteen monet ovat huolissaan siitä, että kun he ovat tehneet sijoituksen, he eivät voi palauttaa sitä, mutta todellisuudessa, jos noudattaa menettelyä, se palautetaan kunnolla, joten voit hakea luottavaisin mielin. Tulla.

Jäseneksi liittyminen

Sitten luottoyhdistyksen jäseneksi liittymiselle on muita ehtoja kuin sijoittaminen, mikä liittyy paikallisesti toimivan luotto-osuuskunnan politiikkaan. Edellytyksenä on muuten, että sinulla on osoite tai työpaikka luottoyhtiön toimialalla. Tämä koskee tietysti myös tapauksia, joissa omistat liiketoimiston liiketoiminta-alueella, joten on sanomattakin selvää, että yritysten omistajat käyttävät aktiivisesti luottoyhtiöitä. Ja näiden ehtojen vuoksi luotto-osuuskunnilla on tiukka liiketoiminta-alue, minkä vuoksi niiden sanotaan olevan alueeseen läheisesti liittyviä rahoituslaitoksia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.