Kaikki haluavat pystyä markkinoimaan yritystään verkossa onnistuneesti, mutta niin monet epäonnistuvat, että siitä tulee pelottavaa. Videomarkkinointi kuulostaa hyvältä, mutta miten pääset alkuun? Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kaikki vinkit, temput ja strategiat, jotka ovat välttämättömiä unelmiesi menestyksen saavuttamiseksi. Jos et ole varma, mistä aloittaa videokampanjasi, tarkista, mitä kilpailijasi tekevät. Mikä näyttää toimivan ja mikä ei tuota tuloksia? Voit mitata sen suhteellisen menestyksen lukemalla asiakkaiden kommentteja ja katsomalla, kuinka monta kertaa kukin video on jaettu. Älä huijaa kilpailijoiden sisältöä, vaan käytä sitä inspiraationa. Varmista, että videoitasi mainostetaan kaksinkertaisesti. Kerro nykyiselle ydinyleisölle blogisi ja sähköpostisi tai uutiskirjeluettelosi kautta, että uutta sisältöä on tulossa. Varmista kuitenkin myös, että mainostat sitä uusille lukijoille sosiaalisen median viestien ja hakukoneoptimointitekniikoiden avulla budjettisi puitteissa.

Näytä videolla, kuinka tuotettasi käytetään. Tämä voi olla loistava tapa näyttää asiakkaillesi, kuinka he aikovat kokea tuotteesi. Joko tee video ja siirry askel askeleelta tai kokeile saada musiikkiraita pelkkänä esittelynä. Tämä auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa varmemmaksi ostaessaan sinulta. Kun teet videota, käytä kolmen kategorian lähestymistapaa. Sinun on käytettävä showpiece-, työhevos- ja pitkähäntävideoita. Showpiece-videoissa käytetään visuaalista heijastusta, jotta yritys näyttää edustavalta. Workhorse-videot antavat asiakkaille käsityksen siitä, mitä yritys tarjoaa. Pitkähäntävideot käsittelevät tiettyjä aiheita syvemmin kuin muut videot. Älä unohda videosi ääntä. Sinun on investoitava laadukkaaseen mikrofoniin, jos haluat äänittää itsesi. Jos haluat puhua esitellessään tuotettasi ulkona, hanki käännemikrofoni. Älä epäröi käyttää pehmeää musiikkia, jos videossasi on hiljaisuutta. Vaikka videoiden on oltava sisällöltään erillisiä, niitä on silti mainostettava. Kun olet ladannut videosi, yritä mainostaa niitä sosiaalisten verkostojen, uutiskirjeiden, blogien ja muiden vastaavien kautta. Kestää aikaa, ennen kuin videot sijoittuvat orgaanisesti hakukoneissa, joten niitä tarvitaan, jotta ihmiset tietävät olemassaolonsa.

Viraaliset videot

Harkitse virusvideon luomista. Virusvideot ovat videoita, jotka jaetaan sosiaalisen median verkkosivustoilla ja jotka ovat räjähdysmäisesti suosittuja. Ole kuitenkin varovainen. Jotkut ihmiset Internetissä voivat nähdä virusvideoyrityksen läpi, ja se voi päättyä epäonnistumiseen. Ole luova ja tee video, jonka ihmiset todella haluavat katsoa. Huumori on aina plussaa. Muista, että virusvideoiden luomiseen ei ole olemassa ihmemenetelmiä. Sinun on opittava tuntemaan yleisösi ja tehtävä parhaasi luodaksesi laadukkaita videoita, jotka ovat täynnä arvokasta sisältöä. Videomarkkinoinnin asiantuntijoiden sanomien lukeminen auttaa sinua, mutta älä odota menestyväsi, jos noudatat heidän neuvojaan mukauttamatta niitä yleisöllesi. Menestyneiden virusvideoiden katsominen on paras tapa saada käsitys siitä, mikä tekee videosta suositun. Pysy ajan tasalla uusista trendeistä, tarkista sosiaaliset verkostot ja erilaiset kohdeyleisösi rakastamat sivustot ja koota luettelo ominaisuuksista, jotka tunnistat näkemistäsi virusvideoista.

Videotuotanto

Älä leikkaa liikaa kulmia videotuotannon suhteen. Kyllä, amatöörimäinen tunnelma videoissasi voi olla mukaansatempaavaa, mutta jos videot näyttävät liian huonoilta, se heijastuu huonosti yritykseesi. Sijoita vähän rahaa hyviin ääni- ja videolaitteisiin saadaksesi videomarkkinointisi näyttämään ammattimaiselta.

Kun saavutat tavoitteesi, huomaat, että videomarkkinoinnin käyttäminen oli poikkeuksellinen valinta. On sinun tehtäväsi käyttää täällä oppimaasi näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Käytä aikaa näiden neuvojen tutkimiseen ja lisää se kampanjoihisi, niin menestyt hetkessä.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.