Vuokravakuutus on tarkoitettu ihmisille, jotka vuokraavat talon tai asunnon. Vuokralaiset eivät yleensä ole vastuussa rakennuksen vakuuttamisesta, jossa he asuvat, vaan se on vuokranantajasi vastuulla. Vuokranantajan vakuutus ei kuitenkaan kata huonekalujasi tai omaisuuttasi, eikä se tarjoa sinulle vastuusuojaa. Siksi vuokralaisen vakuutus on tärkeä. Onneksi vuokralaisten vakuutukset ovat yleensä erittäin edullisia, koska tarvitset vain talosi tai asunnon sisällöt, ei itse rakennusrakennetta.

Vuokralaisten vakuutusturva

Vuokralaisen vakuutus tarjoaa vastuuvakuutuksen sekä katteen omaisuudellesi. Tavallisen vuokralaisen vakuutuksen tarjoama kattavuus on kuvattu alla:

Vakuus henkilökohtaiselle omaisuudellesi

Henkilökohtainen omaisuusturva suojaa henkilökohtaisia omaisuuksiasi. Useimmat käytännöt asettavat rajan yhdestä tuotteesta maksettavalle enimmäissummalle, joten jos sinulla on arvokkaita esineitä, kuten koruja, taideteoksia tai keräilyesineitä, sinun tulee pyytää erityistä hyväksyntää saadaksesi täyden suojan näille kohteille.

Vastuuvakuutus

Vastuuvakuutus antaa sinulle suojan korvausvaatimuksia vastaan, jotka johtuvat kodissasi sattuneista onnettomuuksista tai vammoista, joista olet laillisesti vastuussa, mukaan lukien vieraiden sairaanhoitokulut, jotka aiheutuvat kotonasi sattuneista vammoista.

Takuu ylimääräisistä asumiskuluista ja käytön menetyksestä

Ylimääräisten asumiskustannusten korvaaminen on tervetullut helpotusta, jos et tilapäisesti voi asua kotonasi vakuutusvaaran aiheuttaman vahingon vuoksi. Se auttaa maksamaan asumiskulut, kuten hotellissa yöpymisen kustannukset, kunnes kotisi on korjattu. Käytön menetysturva on tarkoitettu korvaamaan sinulle tietyt menetykset, jotka aiheutuvat siitä, että et voi asua asunnossasi, kuten vuokratulon menetys, jos vuokraat huoneen tavallisesti toiselle.

Lisäsuoja

Jotkut vuokralaisen käytännöt kattavat muut mahdolliset kulut, kuten kulut, jotka liittyvät menetysten arviointiin, jos omaisuudellesi on vaurioitunut, tai muita vaaroja, kuten identiteettivarkauksia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.