Asuntolainaalalla on vanha sanonta, jos voit nostaa korkotasi vähintään kahdella prosenttiyksiköllä, niin on hyvä aika jälleenrahoittaa. Vaikka tämä saattaa toimia yleissääntönä, totuus on, että uudelleenrahoitukselle on monia syitä.

Tässä muutamia:

Laske korkotasi: Tällä voi olla suuri ero kuukausittaisissa asumiskustannuksissasi ja säästää rahaa rahoituskuluissa.

Rakenna pääomaa nopeammin: Jos pystyt maksamaan korkeampia kuukausimaksuja palkankorotuksen tai muun hyvän omaisuuden vuoksi, sinun kannattaa ehkä vaihtaa 30 vuoden lainaohjelmasta 15 tai 20 vuoden lainarakenteeseen. Näin voit rakentaa omaa pääomaa nopeammin ja säästää rahaa rahoituskuluissa.

Muuta lainaohjelmaasi: Jotkut asunnonomistajat, jotka aloittavat säädettäväkorkoisella asuntolainalla, huomaavat, että he haluaisivat siirtyä kiinteäkorkoisen asuntolainan vakauteen. Lainavertailukaavion avulla voit selvittää, voitko säästää rahaa muuntyyppisellä lainaohjelmalla.

Hyödynnä parantuneita luottopisteitä: Jos luottopisteesi on parantunut, koska olet suorittanut asuntolainamaksusi ajoissa ja kokonaisuudessaan, saatat pystyä hyödyntämään parantunutta luottokelpoisuuttasi. Voimme tarkistaa nykyisen luottopisteesi, nykyisen asuntolainasi ehdot ja tarkastella vaihtoehtoja muille lainaohjelmille, jotka voivat paitsi pienentää kuukausimaksuasi myös säästää rahaa lainan voimassaoloaikana maksetuissa korkokuluissa.

Käytä perustamaasi pääomaa: Cash-out-jälleenrahoituksen avulla voit hyödyntää kotiisi keräämääsi pääomaa. Haluat ehkä maksaa velat pois, lähettää lapsen yliopistoon tai käyttää rahat kodin parannuksiin. Ja jos maksat tällä hetkellä asuntolainavakuutusta ja laina-arvosi on laskenut, voit saada lainan ilman asuntolainavakuutusta. Riippumatta syistä, miksi haluat uudelleenrahoittaa nykyisen asuntolainasi, voimme auttaa sinua tekemään sinulle parhaiten sopivan päätöksen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.