Olen huomannut viime päivinä, että työkaverini Janine on kävellyt toimistossa uusien vaatteiden ja uuden designlaukun kanssa. Koska palkkamme ei ole niin korkea ja tiedän, että hänen miehellä ei ole tällä hetkellä työtä, hänellä on mahdotonta varaa sellaisiin. Uteliaisuuteni lopettamiseksi päätin kysyä Janinelta, kuinka hänellä oli varaa niihin asioihin, joita hänellä nyt on. Hän siirtyi lähemmäs työpöytääni ja kuiskasi korvaani, että hän on löytänyt Internetistä nopean rahan ansaitsemistavan maksullisten kyselyjen avulla.

Se, mitä hän sanoi, sai minut todella uteliaaksi, koska ainoat Internetin käyttötavat, jotka tiedän, ovat tutkimus, pelien pelaaminen, videoiden katselu ja sosiaalisten verkostojen sivustoilla käynti. Koska Janine ei halua pomomme tietävän hänen nopeasta rahanhankinnastaan koulun ulkopuolisista aktiviteeteista, hän kuiskasi minulle, että jos olen kiinnostunut maksullisten kyselyiden toiminnasta ja Ansaitse rahaa verkossa, meidän pitäisi tavata viikonloppuna. Erotimme sinä päivänä sopimalla tapaavani lounaalla sinä lauantaina.

Kun tapasin Janinen seuraavana lauantaina, hän toi kannettavansa mukanaan. Joten odotin suuren esityksen, joka sisältää verkostoitumisen, ja hänellä on suunnitelmia palkata minut. Halusin lähteä ravintolasta ennen kuin hän ehti edes istua tuolilleen, mutta päädyin jäämään, jotta hän voisi selittää, kuinka hän ansaitsee rahaa verkossa. Kiusallisuuteni on se, joka toi meidät tänne ravintolaan alun perin.

Söimme ensin ja juttelimme eri asioista, ennen kuin hän avasi kannettavan tietokoneensa ja selitti minulle, kuinka voin myös tehdä rahaa tekemällä kyselyjä. Janinen mukaan hän löysi maksulliset kyselyt miehensä kautta. Hän myönsi, että hänen miehensä on itse asiassa työtön, mutta ansaitsee elantonsa internetin kautta. Hän ja hänen miehensä ovat osallistuneet kyselyihin verkossa ja saavat niistä palkkaa. Syy, miksi hän halusi jakaa kanssani tämän nopean rahantekotavan, on se, että hän tietää, kuinka minulla on vaikeuksia kolmen lapsen yksinhuoltajana.

Janine selitti, että maksulliset kyselyt ovat helpoin ja nopein tapa ansaita rahaa verkossa. Asioita, joita tarvitsen, jotta voin ansaita rahaa maksullisilla kyselyillä, ovat tietokone, internetyhteys ja mielipiteeni. Löytääkseni maksullisia kyselysivustoja Internetistä, minun on vain kirjoitettava “maksulliset kyselyt”, ja monet yritykset, jotka tekevät tämän, ilmestyvät hakutulokseen. Hän varoittaa minua skannaavista verkkosivustoista ja siitä, että minun on oltava varovainen, jotta voin päätyä kirjautumaan laillisille kyselysivustoille.

Kun olen perustanut maksulliset kyselysivustot, jotka ovat laillisia ja rekisteröitynyt niille, minun tarvitsee vain odottaa kyselyitä, joihin olen pätevä, ja täyttää ne. Vasta tehdyt kyselyt ovat ainoita, joille maksetaan. Kun kysyin Janinelta, minkä tyyppisiä kyselyitä yleensä tehdään, hän sanoi, että ne vaihtelevat, mutta suurin osa niistä on eri yritysten tuotteita. Tutustu jo tänään, kuinka kyselyn tekeminen on hauska ja kätevä tapa ansaita rahaa nopeasti.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.