Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa otetaan yksi suuri laina maksaakseen useita pienempiä. Tämä tehdään yleensä alhaisemman koron, kiinteän koron turvaamiseksi tai siksi, että joudut maksamaan vain yhden lainan takaisin. Oletetaan, että olet velkaa 12 000 euroa luottokortilla 18 prosentilla, 2 000 euroa myymäläkortilla 26 prosentilla ja 6 000 euroa autossasi 12 prosentilla. Hakemalla 20 000 euron lyhennyslainaa vaikkapa 7 % eurolla, voit maksaa kaikki nämä velat yhdellä lainalla paljon halvemmalla korolla ja kuukausierällä. Kokeile velkalaskuriamme saadaksesi selville, kuinka paljon laina voisi säästää.

Lainan vakauslainan hakeminen on helppoa, etkä ole velvollinen hyväksymään sinulle annettua tarjousta. Velkajärjestelylaina on usein paras vaihtoehto ihmisille, jotka eivät ole niin syvällä velkaantumassa, että he joutuisivat harkitsemaan Ivaa tai konkurssia. Laina voi olla useista vakuudettomista lainoista toiseen vakuudelliseen lainaan, mutta useammin se sisältää vakuudellisen lainan vakuudeksi toimivaa omaisuutta vastaan, yleensä kotisi. Tässä tapauksessa asuntolaina olisi vakuutena asuntoosi. Tämä tarkoittaa, että lainanantajan riski pienenee, jolloin tarjottu korko on alhaisempi.

Tietyissä olosuhteissa velkajärjestelyyritykset voivat alentaa lainan määrää. Jos olet esimerkiksi konkurssivaarassa, velkayhdistäjä voi ostaa lainan alennuksella. On aina parasta tehdä ostoksia löytääksesi kokoajan, joka välittää suuren osan säästöistä sinulle.

Lainojen yhdistäminen on yleensä suositeltavaa kaikille, jotka maksavat suuria luottokorttivelkoja. Luottokorteilla on usein erittäin korkea korko. Jos sinulla on omaisuutta, kuten koti tai auto, saatat saada alemman koron vakuudellisella lainalla käyttämällä omaisuuttasi vakuudeksi. Tämä tarkoittaa, että velaksi maksettu kokonaissumma on pienempi, jolloin velka voidaan maksaa nopeammin ja siitä aiheutuu vähemmän korkoa.

Ihmisille, jotka eivät omista omaisuutta, on myös muita velkojen yhdistämisen muotoja, joiden avulla voit ottaa useita velkoja, kuten opintolainaa tai luottokorttivelkaa, ja yhdistää ne yhdeksi helposti hoidetuksi lainaksi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.