Uusien asuntojen myynti nousi heinäkuussa jyrkästi eri puolilla maata, kun kasvua vauhdittivat kevätsulkumarkkinoiden tukkeutunut kysyntä, kaupunkilennot ja uusi halu saada lisää työskentelytilaa. Allekirjoitetuilla sopimuksilla mitattuna uusien asuntojen myynti hyppäsi 13,9 % kesäkuuhun verrattuna ja oli huomattavan 36,3 % korkeampi vuosittain Yhdysvaltain väestönlaskennan mukaan. Myös kesäkuun lukema tarkistettiin korkeammalle. Tämä on voimakkain kuukauden vauhti sitten vuoden 2006. Tämä on kolmas peräkkäinen kuukausi, jolloin myynti on kasvanut huomattavasti, sen jälkeen kun myynti laski dramaattisesti maalis- ja huhtikuussa koronaviruspandemian alkamisen vuoksi. Vahva kysyntä vei myytävien uusien asuntojen varaston, joka putosi neljän kuukauden tarjontaan kesäkuun 4,7 kuukauden tarjonnasta.

Uusilla kotimarkkinoilla on tällä hetkellä kaikki, mukaan lukien rajoitettu jälleenmyyntitarjonta, menettämisen pelko, lisääntynyt tyytymättömyys nykyiseen elintilanteeseemme, alhaiset asuntolainakorot, kuukausien säästäminen ja keskeisten väestöryhmien lisääntynyt kysyntä, Ali Wolf sanoi. Meyers Researchin pääekonomisti. Alhainen tarjonta ja vahva kysyntä helpottivat rakentajien hintojen nostamista. Heinäkuussa myydyn uuden asunnon mediaanihinta oli 330 600 dollaria, mikä on 7,2 % nousua heinäkuuhun 2022 verrattuna.

Suuremmat kodit, vihreämmät takapihat, autotallit ja kotitoimistot ovat asunnonostajien listan kärjessä, joten uudet kodit lähiöissä sopivat hyvin ja ovat olleet tervetullut vastaus asuntomarkkinoille, jotka ovat kuivuneet olemassa olevasta varastosta, sanoi George Ratiu, vanhempi ekonomisti. osoitteessa realtor.com. Rakentajat ovat tunnistaneet akuutin lisärakentamisen tarpeen ja ovat siirtyneet täyttämään aukon. Markkinoilla leijuu suurin huolenaihe, nostaako rakennusmateriaalien hinnannousu hintoja entisestään. Puutavaran hinnat ovat nousseet yli 100 % huhtikuun puolivälistä lähtien, kun tehtaat suljettiin keväällä eivätkä odottaneet näin vahvaa kysyntää niin nopeasti. Myös puutavaran tuontitullit ovat korkeammat. Ostajat käyttävät hyväkseen alhaisia asuntolainojen korkoja, jotka antavat heille lisää ostovoimaa, mutta myös taipumus laskea asuntojen hintoja. 30 vuoden kiinteän koron keskikurssi asetti kaksi ennätysmatalaa heinäkuussa, kun nämä myyntisopimukset allekirjoitettiin.

Alueellisesti myynnin kasvu oli vahvinta Keskilännessä ja Etelässä, mutta laski koillisessa kuukausittain. Koillis on yleensä epävakainta luettavaa, koska siellä on pienin uudisrakentamisen pitoisuus. Myynnin kuukausittainen kasvu oli vaatimatonta lännessä, mutta se kasvoi vahvasti 41 % vuosittain.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.