Kun suunnittelet matkaa toiseen maahan, sinulla on todennäköisesti paljon mielessäsi. Ajattelet matkasi jännitystä, varsinkin jos matkustat vapaa-ajan vuoksi, ja suunnittelet kaikkia hauskoja asioita, joita haluat tehdä. Ajattelet myös kaikkea, mitä sinun tarvitsee tehdä, kuinka monta asua kuljettaa mukana, mitkä matkatavarat toimivat parhaiten ja mitä kylpytuotteita et voi unohtaa. Lisäksi olet todennäköisesti muistanut, että sinun on hankittava passi.

On kuitenkin yksi asia, jota et todennäköisesti ole ajatellut. Tämä asia voi kuitenkin olla niin tärkeä, että se voi jopa vaikuttaa terveyteen. Puhun kansainvälisestä sairausvakuutuksesta. On olemassa erityisiä käytäntöjä, joilla varmistetaan, että terveydenhuoltotarpeesi täytetään asianmukaisesti, jos sairastut tai joudut onnettomuuteen ollessasi poissa maasta. Kun valmistaudut valitsemaan matkoillesi tarvitsemasi vakuutuksen, voit varmasti hyödyntää neuvoja.

Alta löydät neljä vinkkiä oikean vakuutusturvan valitsemiseen matkallesi. Näitä vinkkejä noudattamalla voit valita tarpeisiisi sopivan politiikan.

  1. Tee tutkimusta : Tietenkin tämä on hyvä neuvo kaikkeen, mitä aiot ostaa, vakuutuksiin tai muuhun. Tutkimuksella on kuitenkin erityinen rooli tämäntyyppisessä kattavuudessa. Koska useimmat tavanomaiset lääketieteelliset vakuutukset sisältävät pienen määrän kattavuutta, sinun on varmistettava, että tiedät, mitä sinulla jo on. Löydät nämä tiedot helposti nopealla puhelulla. Sinun tarvitsee vain kysyä vakuutusasiamieheltäsi tai tutustua vakuutusasiakirjoihin selvittääksesi, mikä vakuutus sinulla on jo. On todennäköistä, että terveysvakuutuksiin sisältyvä sairausvakuutus ei ole täysin riittävä, ja sinun on valittava toinen kansainvälinen sairausvakuutus.
  1. Seuraavaksi sinun on kerättävä matkasi tiedot ja aloitettava käytäntöjen vertailu : Tämäntyyppiset vakuutusmaksut maksavat tietyn summan matkan pituuden mukaan. Tämä palkkiosumma voidaan laskea prosenttiosuutena siitä ajasta, jolloin olet lomalla, tai ne voidaan laskea matkasi kustannusten perusteella. Kummassakin tapauksessa sinun on pystyttävä antamaan matkasi tiedot, jotta voit verrata käytäntöjä.
  2. Sinun on määritettävä : mitkä neljästä kansainvälisen matkavakuutuksen tyypistä toimivat oikein tarpeidesi ja matkasi kanssa. Nämä neljä vakuutusta sisältävät lyhytaikaisen vakuutusturvan, pitkän aikavälin vakuutusturvan, ulkomaan vakuutukset ja ulkomaiset kansalliset vakuutukset. Lyhytaikainen vakuutus kattaa yhden matkan, joka kestää vain muutaman viikon eikä sisällä suurta määrää kansainvälisiä pysähdyksiä. Tämäntyyppinen kattavuus sopii täydellisesti lomille tai kertaluonteisille työmatkoille.
  3. Pitkäaikaiset vakuutukset kattavat kaksi erilaista vakuutusturvaa : Tämäntyyppinen vakuutus on täydellinen sinulle, jos matkasi kestää jopa vuoden, ja se tarjoaa tässä tilanteessa tarvitsemasi sairausvakuutuksen. Lisäksi, jos olet matkalla, joka sisältää useita kansainvälisiä pysähdyksiä, kuten pysähdyksiä useammassa kuin yhdessä maassa, tämä on oikea kattavuus sinulle. Ulkomaanpolitiikka on tehty kattamaan tietty tapaus, jolloin asut toisessa maassa. Lopuksi, jos asut maassa, mutta et ole maan kansalainen, voit valita sairausvakuutuksen nimeltä ulkomaan vakuutus.
  4. Kun olet valinnut vakuutustyyppisi : olet valmis valitsemaan kattavuutesi. Sinun kannattaa harkita, minkä tyyppisen omavastuun haluat maksaa ja minkälaisen kattavuuden haluat. Nämä päätökset voivat vaikuttaa vakuutusmaksuun, mutta voivat olla varsin hyödyllisiä, jos sinun on tehtävä korvausvaatimus.

Kun suunnittelet matkaa, on helppo jättää huomiotta monet asiat, joita tarvitset matkoillasi. Yksi asia, jonka voit unohtaa, on kansainvälinen matkasairausvakuutus, mutta se on tärkeä huomioida. Jos noudatat yllä olevia neljää vinkkiä, voit helposti valita sinulle sopivan suojan.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.