Haluatko tietää, kuinka voit saada pitkäaikaista MLM-jäännöstuloa MLM-yrityksestäsi? Lue eteenpäin saadaksesi selville sen salaisuudet. Verkkomarkkinointi tai MLM on erinomainen strategia pitkän aikavälin jäännöstulon rakentamiseen. Jäljellä oleva tulo syntyy jatkuvasta myynnistä verkkomarkkinointiorganisaatiosi kanta-asiakkaille. Siksi avain jäännöstulon saamiseksi on rakentaa laaja tyytyväisten asiakaskunta. Tässä on viisi tärkeintä avainta tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Lead Capture -sivu Liidien nimien ja sähköpostiosoitteiden keräämisen tarkoituksena on luoda suhde näihin mahdollisiin asiakkaisiin. Tee liidien keräyssivusi otsikosta tehokas. Jokaisen otsikon pitäisi houkutella lukijasi haluamaan tietää enemmän ja miksi heidän pitäisi tilata “Ansaitse rahaa nopeasti online-lista”. Merkitse mitä tarjoat. Haluat ehkä myös antaa ilmaisen raportin, joka pakottaa heidät tilaamaan. Automaattinen seurantajärjestelmä Kuvittele, jos yrityksesi saavuttaa pisteen, jossa tuot 1000 liidejä päivässä! Et pystyisi seuraamaan jokaista niistä yksin. Tarvitset siis automaattisen reagoinnin, joka seuraa automaattisesti potentiaalisia asiakkaitasi.

Seurantaviesteissäsi haluat tarjota arvoa ja vinkkejä. Auta mahdollisia asiakkaitasi kasvamaan ja anna heidän nähdä sinut johtajana. Rakenna suhde heidän kanssaan. Näin rakennat myös luottamusta heihin. Tämän seurauksena he haluavat luonnollisesti etsiä sinua ja kysyä mahdollisuudestasi ja jopa noudattaa kaikkia suosituksiasi.

Elinikäinen liikenne On monia tapoja ohjata liikennettä liidien keräyssivullesi. Suosittelen kuitenkin aina verkkomarkkinoijia käyttämään aikaa liikennemenetelmiin, jotka tuottavat itseään vielä monta vuotta. Yksi tämän elinikäisen liikenteen menetelmä on artikkeli markkinointi. Yritä kirjoittaa ja lähettää vähintään 5 artikkelia viikossa. Jokaisen artikkelin tulee olla 300-600 sanaa pitkä. Lähettämällä artikkeleita johdonmukaisesti, saat jopa 100 liidia päivässä ja voit tuottaa hedelmällistä MLM-jäännöstuloa vain muutamassa kuukaudessa.

Lisää vähittäisasiakkaita markkinoimalla tuotteitasi Älä johda liiketoimintamahdollisuuksiasi, koska sinulla ei todennäköisesti ole vielä käytössäsi. Opi sen sijaan markkinoimaan tuotettasi oikeille kohdemarkkinoille. Tämä on itse asiassa paljon helpompaa kuin uusien jakelijoiden rekrytointi ja pitäminen. Kun olet hankkinut tämän taidon ja kehittänyt tuotteellesi markkinointityökaluja, olet nyt erinomaisessa asemassa siirtyäksesi vähittäiskaupasta jäännöstuloon.

Rekrytoi jakelijoita asiakaskunnastasi ja opeta heitä markkinoimaan tuotteita Kun olet tuottanut voittoa ja rakentamassa asiakaskuntaa, ala rekrytoida jakelijoita asiakkaistasi. Nyt sinulla on taito harjoittaa kannattavaa liiketoimintaa, ja voit näyttää uusille jälleenmyyjillesi tekevän samoin. Tuo markkinointityökalusi heidän saatavilleen ja kouluta heitä, niin hekin tuottavat voittoa ja pysyvät kanssasi pitkään. Tämä on varma strategia vakaan jäännöstulon rakentamiseksi, ja se on toiminut sadoille uudenlaisille verkkomarkkinoijille.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.