Pikavippejä ja pidempiä kulutus- ja joustoluottoja myöntäviä yrityksiä on nykyään todella paljon. Suomalaiset yritykset ovat pääasiassa keskittyneet pienempien lainojen myöntämiseen, kun taas isommat, pääosin pohjoismaalaiset yritykset ovat alkaneet myöntää kulutusluottoja, joustoluottoja ja luottokortteja suomalaisille asiakkaille. Koska tarjontaa on paljon, on myös hyvä tietää, mitkä yritykset ovat olleet markkinoilla jo kauan, eli kenen kanssa asioiminen onnistuu hyvin. Otimme tähän 5 hyvää yritystä, joilta kannattaa hakea pikavippi tai pidempi luotto.

Suomilimiitti

Suomilimiitti on jo pitkään markkinoilla ollut täysin suomalainen lainapalvelu, jonka päätuote on nykyään ehkä tavallista pikavippiä helpommin lähestyttävä joustoluotto. Limiittiluotto on jatkuva joustoluotto, jonka maksimimäärä on ensinostona 2000 euroa.  Suomilimiitillä ei ole erillistä avauspalkkiota tai tilinhoitomaksuja, ja Suomilimiitin nostokulu  on 15%. Toisaalta jos olet uusi asiakas, saat nostokulun 2000 euroon asti ilmaiseksi.  Suomilimiitillä on laaja käyttäjäkunta, ja sen saa enintään noin neljäksi vuodeksi. Suomilimiitti on hyvä hankinta silloin, kun mielessä on 2000 € kulutusluotto tai joustoluotto.

Ferratum Joustava – luotto

Ferratum on suomalainen pörssilistattu rahoituspalveluyritys, joka toimii lainan tarjoajana useassa eri maassa. Ferratumin päätuote Suomessa on Joustava-luotto, jonka voi saada 2000 euroon saakka. Jos tilaat Joustava-joustoluoton päiväsaikaan klo 7-23 välillä,  saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille 5 minuutissa. Ferratumin kautta on siis mahdollista saada laina heti.  Joustava-luottoa tulee lyhentää kuukausittain vähintään 10 prosenttia lainan kokonaissummasta, ja minimilyhennys on kuitenkin 100 euroa.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.