Hyvän lainanantajan löytäminen asuntolainasi jälleenrahoitukseen voi olla melkein yhtä tärkeä päätös kuin valitsemasi todellinen asuntolaina.

Tehdäksesi viisaan jälleenrahoituslainanantajan valinnan sinun tulee tehdä neljä asiaa:

  1. Tiedä asuntolainasi jälleenrahoituksen tavoite: Haluatko alentaa nykyistä korkotasi? Yleensä asuntolainasi jälleenrahoitus voi olla kannattavaa, jos nykyinen asuntolainasi on 2 % korkeampi kuin vallitsevat korot. Haluatko siirtyä säädettäväkorkoisesta asuntolainasta (ARM) kiinteäkorkoiseen asuntolainaan? Jos korot nousevat, tämä voi olla hyvä idea. Haluatko lyhentää asuntolainasi laina-aikaa kerätäksesi arvoa nopeammin? Haluatko nostaa rahaa kotisi pääomasta? Valitsemasi asuntolainan jälleenrahoittaja haluaa tietää jälleenrahoituksen syyn, jotta sopiva asuntolainatuote voidaan valita. Sinun kannattaa myös olla tietoinen luottopisteistäsi ja nykyisen asuntolainasi ehdoista.
  2. Tunne erityyppiset asuntoluottojen jälleenrahoittajat ja saatavilla olevat erityyppiset asuntoluottojen jälleenrahoitustuotteet: Aivan kuten kotisi asuntolaina alun perin rahoitettiin, on olemassa useita lainanantajia, jotka voivat jälleenrahoittaa asuntolainasi: Pankit, luottoyhtiöt, asuntolaina yritykset. On myös välittäjiä, jotka löytävät sinulle erilaisia ??lainanantajia. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että ellei asuntolainavälittäjällä ole nimenomaista sopimusta niin, ei tarvitse löytää asuntolainarahoituspakettia, joka saattaa olla sinulle paras. Päivitä tietosi asuntolainarahoituksen sanastosta. Hallitse sujuvasti termejä, kuten korko-, piste- ja ennakkomaksusakkoja. Lisäksi useimmat sanomalehdet julkaisevat päivittäin luettelon erityyppisten asuntolainojen nykyisistä koroista. Tutustu näihin tietoihin ja tarkista ne päivittäin.
  3. Tee ostoksia ja etsi useita eri lainanantajia asuntolainasi jälleenrahoittamiseen: Kiinnelainojen jälleenrahoitusmarkkinoista on tullut niin täynnä ja kilpailtu, että on melko helppoa löytää useita lainanantajia vertailtaviksi. Voit käyttää välittäjää. Sanomalehti ja keltaiset sivut ovat myös hyviä paikkoja aloittaa. Jos olet mukava neuvotella Internetistä, se on erinomainen resurssi. Verkossa on monia palveluita, jotka suorittavat alustavan lainanantajan haun. Myös nykyinen asuntolainanantajasi tulisi sisällyttää tähän ryhmään.
  4. Neuvottele tarpeisiisi sopiva asuntolainan jälleenrahoituslaina: Usein lainanantajan asuntolainan jälleenrahoituksesta maksama korvaus riippuu asuntolainan ehdoista, joten sinun on varmistettava, että saatu laina on sinulle edullisin. . Haluat ehkä tutkia asuntolainojen jälleenrahoittajia, jotka eivät tarjoa lainoja tai ilmaisia ??arvioita. On tärkeää varmistaa, että vertaat samankaltaisia ??tuotteita. Pyydä lainanantajaasi tekemään tätä varten kirjalliset ehdotukset ja vie runsaasti aikaa eri tarjousten vertailuun.

Laadi luettelo kunkin lainan ominaisuuksista. Lainatyyppi, korko, pisteet, ennakkomaksujen sakko, sulkemiskustannukset ovat muutamia lainaelementtejä, joita kannattaa verrata. Tarkista sinulle tarjottu hinta uusimpien sanomalehtiluetteloiden hintojen perusteella. Mitä organisoidumpi, perusteellisempi ja asiantuntevampi olet, sitä parempi on päätöksesi. Asuntolainan uudelleenrahoitus on tärkeä valinta, jota ei pidä tehdä kevyesti. Tiedä miksi teet sen. Tunne lainanantajien jälleenrahoitusmahdollisuudet ja saatavilla olevat tuotteet. Ole valmis tekemään ostoksia eri lainanantajien keskuudessa ja neuvottelemaan edullisesta kaupasta. Jos noudatat näitä ohjeita, hyvän asuntolainan jälleenrahoittajan löytäminen on paljon helpompaa.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.