Joskus tarvitset vain rantapäivän. Tältä minusta tuntui, kun heräsin tänä aamuna. Vaikka luulisin teknisesti, että ajattelin sitä eilen, kun luin, että Päisteet Rannikko Lodge & Kylpylä oli avajaisviikonloppu. Se on ollut auki vasta tammikuusta lähtien, mutta olen kuullut siitä sen jälkeen. Luulen, että tarvitsemme enemmän majoitusvaihtoehtoja Oregonin rannikolle, etenkin luksusta. Joten luulisin, että mieleeni jäi, että uusi huippuluokan hotelli avattiin Pacific Cityssä, Oregonissa.

Kun heräsin tänä aurinkoisena aamuna ilman suunnitelmia, ajattelin, miksi en tekisi siitä rantapäivästä? Myös minun SO oli kaikkea sitä varten, joten aamiaisen jälkeen ajoimme puolitoista tuntia Pacific Cityyn. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme oli uusi hotelli. Tutkimme hotellia omin päin muutaman minuutin ajan, mutta he tarjoutuivat antamaan meille kiertueen, jossa oli enemmän sisäpiirin ilmettä, joten tartuimme heidän tarjoukseensa. Mökki on kaunis. Pysyisin siellä sydämessäni. Se on hieman tyyris Oregon Coastille, mutta ei kalliimpi kuin mitä odotin. Huoneet alkavat noin 300 dollarista per yö, ja näkemämme huone oli todella söpö. Mutta todella, maksat näkymästä, joka on upea. Lodgessa on 33 merenrantahuonetta.

En ottanut kuvia hotellin sisällä, mutta verkkosivustolla on kuvia. Sain muutamia kuvia hotellin ulkopuolelta ja upeasta merinäköalasta. Mielestäni tämä on loistava lisä Oregonin rannikolle.

Niin, ja kun kiersimme hotellissa, kävelimme pitkin rantaa ja nautimme herkullisen lounaan ja Pacific Pubin, joka on aivan hotellin vieressä ja josta on myös upeat näkymät merelle.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.