Kiinteä- tai säädettäväkorkoinen 40 vuoden asuntolaina on alkanut saada enemmän huomiota asuntolainaliiketoiminnassa. Korkojen noustessa ja kiinteistöjen hintojen nousussa vuonna 2005 lainanantajat alkavat tarjota 40 vuoden asuntolainaa varteenotettavana vaihtoehtona unelmiesi kodin ostamiseen.

Vaikka 40 vuoden asuntolaina on ollut olemassa 1980-luvulta lähtien, se muodosti vain pienen osan lainoista, useimmiten alle 1 %. Nyt korkeampien korkojen myötä lainanottajat etsivät tapaa säästää rahaa pienemmillä kuukausimaksuilla. Nousevien korkojen myötä 40 vuoden asuntolaina antaa ostajalle mahdollisuuden ostaa edelleen haluamansa kodin ja saada pienemmän maksun.

Niille, jotka eivät ole kiinnostuneita sijoittamaan niin monta vuotta asuntolainaan tai 40 vuoden lyhennykseen, monet alkavat harkita myös muiden ARM-lainojen ja vain korkolainojen yhdistelmää. Nämä asuntolainat muodostavat tällä hetkellä suuren osan asuntolainoista, ja ne kasvavat edelleen korkojen noustessa. Näitä lainoja kutsutaan usein vaihtoehto ARM:iksi tai lyhytaikaisiksi ARM:iksi, jotka alkavat niinkin alhaisella kuin 1 prosentin johdantokorolla, mutta tarjoavat ostajille erilaisia ??asuntolainan maksuvaihtoehtoja.

Muita asuntolainanantajan tarjoamia asuntolainavaihtoehtoja ovat 20-20 asuntolaina, jossa korot mukautuvat ensimmäisen 20 vuoden jälkeen.

Toinen syy, jota monet lainanottajat harkitsevat ja lainanantajat tarjoavat 40 vuoden asuntolainaa, on se, että ostajat voivat käyttää enemmän rahaa ostaessaan asuntoa. Pidentämällä asuntolainaa 30 vuodesta 40 vuoteen, sinulla on edelleen mahdollisuus ostaa unelmiesi koti.

40 vuoden asuntolaina sopii myös ensiasunnon ostajalle tai niille, jotka tarvitsevat lisäapua, kuten nuorille pariskunnille tai niille, joilla on vähemmän kuin täydellinen luotto. Tämä antaa niille asunnon ostajille mahdollisuuden edelleen sijoittaa kotiin, mutta ilman korkeaa kuukausimaksua. Heidän on kuitenkin pidettävä mielessä, että tämän neljänkymmenen vuoden asuntolainan haittana on korkeampi korko pitkällä aikavälillä. Oman pääoman kerääminen asuntoon kestää myös kauemmin, koska lainanottaja venyttelee edelleen asuntolainan pääoman maksamista, mikä lisää asunnon pääomaa.

Monet lainanantajat huomaavat edelleen, ettei 40 vuoden asuntolaina ole tarpeeksi kiinnostunut tarjoamaan niitä lainayhtiön kautta, mutta tämä voi muuttua, koska Fannie Mae ilmoitti äskettäin, että he alkaisivat ostaa näitä lainoja. Syyskuussa 2003 22 luotto-osuuskunnan pilottiohjelmassa Fannie Mae tarjoutui ostamaan takaisin sekä kiinteä- että säädettäväkorkoisia lainoja ja laajentaa pian pilottiohjelmaa moniin muihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin.

Lainanottaja, jolla ei ole monia vaihtoehtoja, harkitse 40 vuoden asuntolainan aloittamista ja sitten uudelleenrahoitusta. Jos et jälleenrahoita lainaa, on aina mahdollisuus lähettää ennakkomaksuja tulojesi kasvaessa.

Useimmat asiantuntijat huomauttavat, että nämä pidemmät asuntolainat eivät ole hyviä vanhemmille pariskunnille tai iäkkäälle henkilölle, joka haluaa sijoittaa kotiin, koska sen pääoman kerääminen kestää liian kauan ja henkilö voi maksaa kodista 70- tai 80-luvulla. Eläkkeellä olevalla henkilöllä ei välttämättä ole varaa maksaa asuntolainaa.

Tärkeintä on, että asunnon ostajille on olemassa useita vaihtoehtoja, ja nämä vaihtoehdot on otettava huomioon ennen kuin päätetään sinulle parhaiten sopivasta asuntolainasta. Nämä uudet asuntolainavaihtoehdot avaavat markkinat myös uusille lainanottajille, joten tämä voi aina lisätä kiinteistömarkkinoiden arvoa vieläkin korkeammalle. Myöskään 40 vuoden asuntolaina ei ole paras vaihtoehto kaikille, mutta on olemassa toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit ostaa haluamasi kodin. Varmista, että olet tietoinen eduista ja haitoista ja harkitse aina vaihtoehtojasi jälleenrahoitusta varten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.