Vastauksia herättäviin kysymyksiin

Opintolainat ilman lainaa ja ilman luottoa kuulostaa paremmalta kuin mahdollista. Tämä on oivallus lainojen vertailun ongelmaan, vinkkejä mistä etsiä, miten hakea ja mitä odottaa. Nykyään, kun USA:n talous on kriisissä ja työmarkkinat kapeat, ihmiset pyrkivät olemaan kilpailukykyisiä. Hyvä koulutus voi olla ratkaiseva etu. Perheet, joissa on teini-ikäisiä lapsia, etsivät teini-ikäisille edullisimpia tapoja saada tutkinto. Opintolainat ilman lainaa ja ilman luottoa näyttävät olevan houkuttelevin vaihtoehto. Ymmärtääksemme, mitä ovat opintolainat ilman yhteisrahoitusta ja ilman luottoa, selvitetään, mitä opintolainat ovat.

Opintolainoja on kahta päätyyppiä: yksityishenkilöiden tai yritysten rahoittamat yksityiset opintolainat ja valtion virastojen rahoittamat liittovaltion lainat. Yksityiset opintolainat muodostavat tietyn pankkipalvelusektorin. Ennakkoluuloton tutkimus kuitenkin saa sinut ymmärtämään, että niin kauan kuin opintolainat ovat riippuvaisia luottohistoriasta ja lainanottajan tuloista, ne eivät ole muita kuin yksityisiä opintolainoja plussineen ja miinuksineen.

Pankista lainaa haettaessa kannattaa valmistautua esittämään luottotietosi ja todiste hyvistä tuloistasi. Jos olet keskiverto nuori, sinulta puuttuu todennäköisesti molemmat. Tässä tapauksessa ainoa ratkaisu sinulle on löytää lainallesi välittäjä: hyvätuloinen henkilö, joka suostuu kantamaan vastuun lainastasi, mikäli et maksa sitä takaisin pankin kanssa etukäteen sovitulla tavalla. Näin cosigner-opintolainat toimivat.

Tyypillisiä cosigner-opintolainan allekirjoittajia ovat vanhemmat tai sukulaiset. Mutta koska kriisi on pyörimässä, he eivät ole niin innokkaita ottamaan ylimääräistä taakkaa.

Jos näin on, kannattaa harkita vaihtoehtoa liittovaltion lainoista.

Hyvä uutinen liittovaltion lainaohjelmista on, että ne eivät vaadi luottohistoriaa. Toinen hyvä puoli on, että he eivät tee vaikeuksia ymmärtää hakuprosessia. Sinun tarvitsee vain täyttää hakulomake ja lähettää se ajoissa.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hakemaan mahdollisimman montaa liittovaltion lainatyyppiä. Joissakin tapauksissa et kuitenkaan voi saada liittovaltion lainaa, jos sinulle on myönnetty muun tyyppinen valtion luottoohjelma. Mutta näin ei aina ole. Tarkista hakemuslomake huolellisesti varmistaaksesi sen. Ota tarvittaessa yhteyttä liittovaltion virastoon.

Valtiolta voit saada toisenkin houkuttelevan taloudellisen tuen koulutustarkoituksiin: apurahat. Tunnetuin on Federal Pell Grant. Avustukset eivät sisällä takaisinmaksua. Ne ovat täysin ilmaisia. Jos olet sinnikäs, voit rahoittaa koulutuksesi suurelta osin liittovaltion apurahoilla.

Jos etsit liittovaltion opiskelijalainaa, ensimmäinen ominaisuus, joka sinun on rakennettava itseesi, on kärsivällisyys. Etsi Internetistä, vieraile liittovaltion koulutus- ja tiedevirastojen verkkosivuilla, keskustele korkeakoulututkinnon suorittaneiden kanssa, jotka onnistuivat saamaan opintolainoja ilman lainaa ja luottoa. He jakavat mielellään arvokkaita neuvoja kanssasi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.