Oletko koskaan saanut kylmäpuhelua toimistosi taloussuunnittelijalta? Ensimmäinen kysymys, jonka voit kysyä heiltä, on kuinka paljon aikaa käytät kylmäpuheluihin, sitten kysy heiltä, kuinka paljon aikaa käytät olemassa olevien asiakkaiden palvelemiseen, kuinka paljon aikaa käytät tutkimukseen? Kuinka paljon käytät aikaa omaan talouskoulutukseesi? Jos se laskee yhteen enemmän kuin 24 tuntia vuorokaudessa, tiedät, että jokin on vialla. Jopa motivoitunein neuvonantaja, joka työskentelee 12 tai 16 tunnin päivinä, voi päätyä viettämään suurimman osan päivästä vain soittamalla ja tapaamalla asiakkaita. Mikä saa meidät miettimään, jos neuvonantajat tapaavat mahdollisia asiakkaita pitkin päivää, kuka hoitaa rahojasi?

Rahoitusalalle pääsyn esteet ovat erittäin alhaiset, ja rekisterin neuvonantajat sijoittuvat sen mukaan, kuinka paljon rahaa neuvonantaja ansaitsi, ei siihen, kuinka hyvin heidän asiakkaidensa menestyivät. Tämän seurauksena on vaikea tietää, kuka on todellinen lisäarvoneuvoja ja kuka vain myyjä. On vaikea pitää rationaalista päätä, koska nämä ovat usein koulutettuja myyjiä, jotka saavat sinut emotionaalisesti latautumaan.

Jos aiot käyttää taloudellista neuvonantajaa sen sijaan, että harjoittaisit omaasi, maksat enemmän kyseisestä palvelusta. Loppujen lopuksi myös neuvonantajille on maksettava palkka. Et ehkä näe selvästi, kuinka maksat enemmän, mutta olet. Jos taloudellinen neuvonantaja väittää, että voit käyttää niitä ilman lisäkustannuksia tehdäksesi sen itse, sinun tulee ajaa toisin, koska joko kyseinen neuvonantaja valehtelee tai on epäpätevä. Usein he pyytävät sinua käyttämään suuria määriä taloudellisia resurssejasi heidän suosituksiinsa. Kesti vuosia ansaita rahat, ja nyt sinua pyydetään tekemään päätös sen kanssa muutamassa päivässä, mikä vaikuttaa taloudelliseen tulevaisuuteen. Kuinka paljon tiedät rahoitustuotteesta, johon rahasi aikovat käyttää?

Vielä parempi, kuinka paljon talousneuvojasi tietää tuotteesta? Kuinka paljon hän ei tiedä? Hän saattaa vaikuttaa hyvin asiantuntevalta, varmasti paremmin kuin sinä, mutta tietääkö neuvonantajasi todella kaikki asiaan liittyvät riskit? Pyydä tarjottavan rahoitustuotteen esite ja valitse 10 satunnaista sivua, joissa on 10 faktaa tuotteesta, ja tee sitten tietovisa neuvonantajallesi näistä faktoista. On uskomaton saavutus, jos he saavat enemmän kuin 5 10:stä oikein. Mistä tiedät, että nämä ihmiset työskentelevät sinun etusi mukaisesti? Ovatko he tuotteen työntäjiä vai todellisia neuvonantajia? Toivottavasti tämä sivusto antaa sinulle ammuksia, joilla voit ampua takaisin nähdäksesi, missä neuvonantajasi seisoo.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.