Jos harjoitat menestyvää verkkoliiketoimintaa ja olet huomannut, että alkuperäinen verkkosivustosi isännöintimenetelmäsi ei ole tarpeeksi edistynyt pysyäkseen tilauksissasi, virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS) saattaa olla sinua varten. Toisin kuin omistetun palvelimen isännöinti, tämäntyyppinen tekniikka jakaa yhden fyysisen palvelimen tilan useisiin virtuaalisiin palvelimiin. Jokaisella näistä on oman koneensa ulkonäkö ja ominaisuudet. Ne voidaan käynnistää uudelleen yksittäin ja itsenäisesti, ja jokaisella on oma käyttöjärjestelmänsä.

Tämän tyyppistä yhden palvelimen osiointia useiksi virtuaalipalvelimille on tehty jo pitkään suurilla keskustietokoneilla, ja sitä on laajennettu kehittämällä virtualisointi ohjelmisto ominaisuudet. Tämän tyyppistä ohjelmistoa käyttämällä eri yrityksillä voi kullakin olla omat resurssit samassa koneessa. VPS-isännöinnissä on kolme päätyyppiä “hallittu hosting, hallitsematon hosting ja mittaamaton isännöinti. Managed hosting sallii asiakkaan maksaa hosting-yritykselle kaikista palvelinjärjestelmien ylläpidosta ja ylläpidosta. Hallitsematon hosting antaa asiakkaalle vastuun kaikesta seurannasta ja hallinnosta. Maksuton isännöinti on samanlainen kuin hallitsematon, mutta sillä on kiinteä kuukausimaksu riippumatta siitä, kuinka monta muutosta, päivitystä, seurantaa jne. tehdään kuukauden aikana.

VPS-isännöinnillä on monia etuja verkkopohjaiselle yrityksellesi. Yksi tämäntyyppisten palvelinjärjestelmien tärkeimmistä kohokohdista on sen kustannustehokkuus. Suurin osa omistetuista hosting-tileistä (kun koko fyysinen palvelin on vuokrattu isännöintiyritykseltä) maksaa noin 200 dollaria kuukaudessa. Vain käyttämällä jaettua palvelinta, mutta säilyttämällä erillisen koneen edut, kuukausikustannukset putoavat 50–100 dollariin kuukaudessa.

Muita VPS-isännöinnin etuja ovat, että riippumatta siitä, mitä tapahtuu muille jaetun palvelimen verkkosivustoille, ne eivät voi vaikuttaa yrityksesi sivustoihin. Vaikka he kaatuisivat sivustonsa, sinun omasi pysyvät ennallaan, koska sinulla on oma henkilökohtainen käyttöjärjestelmäsi. Tämä mahdollistaa paljon mielenrauhaa. Toinen etu on, että yritykselläsi ja verkkovastaavallasi on kaikki järjestelmänvalvojan oikeudet tehdä kaikki haluamasi muutokset. Valitsemasi ohjelmistot ja järjestelmät räätälöidään palvelimellasi, mikä ei ole vaihtoehto jaetun isännöinnin perusasetuksissa. Tämä saattaa olla täydellinen palvelimen isännöintiratkaisu online-yrityksellesi. VPS-isännöintiyrityksissä on monia vaihtoehtoja, joten etsi itsellesi paras vaihtoehto.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.