Sinun on maksettava palkkio voidaksesi hyödyntää elinkeinovakuutusta. Henkesi on vakuutettu rahasummalle, joka riippuu maksamastasi vakuutusmaksusta. Säästöhenkipolitiikalla on erääntymisaika. Voit valita maturiteettijaksoksi 10, 20 tai jopa 30 vuotta. Jos selviät vakuutuksen voimassaoloajasta, saat selviytymistuuksia. Rahastosijoitussuunnitelma sijoittaa rahasi kiinteätuottoisiin arvopapereihin ja myös joukkovelkakirjalainoihin, jotta saat kiinteää tuottoa.

Jos kuolet pian vakuutuksen ottamisen jälkeen, perheesi saa vain vakuutussumman ilman bonuksia. Jos selviät eräpäivään asti, saat maturiteettiedun (vakuutussumma + kaikki bonukset). Taattu bonus: Vakuutusvakuutus maksaa takuubonuksen ensimmäisten 5 vuoden ajalta. Revisionary Bonus: Tämä bonus maksetaan seuraavan 5 vuoden ajan sen jälkeen, kun olet saanut taatun bonuksen. Tämä bonus maksetaan vakuutuksen tuotoista. Jos voittoa ei ole, ei ole uusintabonusta.

Päätebonus: Tämä bonus maksetaan lahjoituseläkepolitiikan viimeisenä vuonna.

Miksi sijoittaa perinteisiin lahjoitussuunnitelmiin

Twin Benefit
Saat vakuutuksen + säästöetuuden. Saat sijoittamasi rahat tuotoilla ja myös säännöllisen bonuksen suunnitelman erääntyessä..

Taloudellinen tavoite
Auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi, kuten koulutuksen lapsillesi ja myös rahan lasten avioliitolle tulevaisuutta varten

Ratsastajan etu
Ratsastajat antavat sinulle kertakorvauksen kriittisinä aikoina, kun tarvitset rahaa eniten. Ne täydentävät palautuksiasi..

Tax Edut
Saat verovähennyksiä palkastasi, jos sijoitat rahastoon. Erääntyessäsi saamasi summa on verovapaa.

Mitä tapahtuu lahjoituspolitiikasta luopumisesta?

Voi luopua lahjoitusvakuutuksestasi vasta 2 vuoden vakuutuskauden jälkeen. Tämä on mahdollista vain, jos lahjoitusvakuutuksella on vakuutusmaksuaika, alle 10 vuotta. Saat 30 % vakuutusmaksuista ensimmäisen ja toisen vuoden aikana. Jos lahjoitusvakuutuksen maksuaika on yli 10 vuotta, sinun on luovutettava vakuutus vasta 3 vuoden kuluttua. Saat 30 % vakuutusmaksuista, jotka olet maksanut ensimmäisenä, toisena ja kolmantena vakuutusvuonna.

Olet maksanut vakuutusmaksuja vähintään 3 vuoden ajan omaisuusvakuutuksestasi, sinulla on mahdollisuus muuttaa vakuutus maksetuksi. Jos olet tyytymätön lahjoitusvakuutukseen, mutta et halua luopua siitä, lopetat vakuutuksen vakuutusmaksujen maksamisen. Vakuutuksesi jatkuu eräpäivään asti, mutta vakuutussummasi pienenee. Sinulle ei anneta bonusta siitä hetkestä lähtien, kun lopetat vakuutuksen vakuutusmaksujen maksamisen.

Endowment Life -suunnitelmasi veroedut

Säästöhenkivakuutusmaksut vähennetään verotettavasta palkasta 1,5 vuodessa tuloverolain 80 C §:n mukaisesti. Rahat, jotka perheesi saavat kuollessasi, ovat verovapaita tuloverolain 10 §:n 10D momentin mukaan.

Mitä ratsastajat ovat rahasto-elämän politiikassa?

Maksa palkkio lahjoitusvakuutuksesta ja lisäsumma ratsastajalle. Tapaturman kuolemantapauskorvauksen kuljettaja antaa ehdokkaasi (perhe/perilliset) (lisämäärä + vakuutussumma), jos kuolet onnettomuudessa. Kriittisen sairauden ratsastaja antaa sinulle kertasumman rahaa, kun kärsit vakavasta sairaudesta, kuten syöpä, sydänkohtaus tai aivohalvaus.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.