Kun haet korttilainaa, sinulle myönnetään erityinen kortti, joka maksetaan takaisin jakamalla lainattu summa rahoituslaitoksen määräämään enimmäismäärään. Lainattava määrä vaihtelee 100 000 jenistä yksinkertaisella tarkastuksella 10 miljoonaan jeniin pankkitarkastuksen tai vastaavan kautta. Tarjolla on myös korttilainoja muille yrityksille ja konsernilainoja, jotka yhdistävät lainat useilta yrityksiltä, ??ja korttilainojen valikoima on erittäin laaja. Vaikka korttilainoilla onkin pankin imago, ne käsitellään samalla tavalla kuluttajarahoituksessa, ja jokaisella on hyvät ja huonot puolensa tarkastelun, rajasumman, laina-ajan jne. suhteen. Tämä sivusto “Korttilainan neuvontahuone” esittelee valtakunnallisesti pankkien korttilainoja ja kulutusluottoja sekä tietoa ja viisautta korttilainoista, joten käytä niitä viitetietona ennen lainaamista.

Entä matalakorkoiset korttilainat?

Korttilainojen korot vaihtelevat hieman käyttämästäsi kulutusluotosta ja pankista riippuen.
Ei se paljoa muutu, mutta jos haluat ottaa korttilainaa alhaisella korolla, pankkikorttilaina on silti edullisempi kuin kulutusrahoitus.
Tämä korko riippuu rajasta, ei todella lainaamasi summasta. Vaikka todellisuudessa lainattu määrä olisi tätä pienempi, sovellettava korko on sama.

Pankkikorttilainan korot

Pankkikorttilainojen korot vaihtelevat huomattavasti käyttämäsi pankin mukaan.
Ensinnäkin neljän Mega Bank -nimisen pankin korkeimmat korot ovat 14,6 %, 14,5 %, 14 % ja 12,475 %.

Kaikissa pankeissa on kulutusluottoja alhaisemmat korot, ja näiden pankkien korttilainat ovat erittäin suosittuja. Mutta jos joku voi lainata tällä korolla, kukaan ei käytä kulutusrahoitusta.
Muista, että pankkikorttilainoilla on alhaisempi seulontaprosentti kuin kulutuslainoilla.
Suurten kulutusrahoitusarvioiden läpäisyprosentti on noin 45 %, kun taas nämä pankit vain noin 20 %. Vaikka korot ovat alhaiset, lainaa on vaikea saada.

Tämä pankkikorttilainajärvi oli kuitenkin alun perin kulutusrahoitusta, jonka enimmäiskorko oli 18%. Se ei ole kovin houkutteleva, kun ajattelet sitä pankkikorttilainana, mutta jos lainaamasi summa on 50 000 jeniä tai vähemmän, olet korotonta 180 päivää sopimuksesta, mikä on ainutlaatuinen koroton jakso. palvelua.

Niille, jotka haluavat hyödyntää tätä pitkää, korotonta ajanjaksoa, tämä pankkikorttilainajärvi voi olla paras valinta. Muuten , seulonta läpäisyaste Bank Card Loan Lake on noin 35 % . Se ei ole yhtä hyvä kuin suuret kulutuslainat, mutta se on melko kallis pankkikorttilainana.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.