Lainajärjestelylaina on yleensä vakuudeton. Niitä käytetään yksinomaan kaikkien nykyisten maksamattomien velkojen selvittämiseen. Näin ollen kaikki aiemmat velkasi, jotka on koottu yhdeksi suureksi lainaksi. Lainan vakauslaina sisältää suhteellisen alhaisemmat korot ja pienemmät kuukausierät. Tämä voi olla loistava työkalu opintolainojen tai luottokorttivelkojen maksamiseen.

Vaihtoehdot velkojen yhdistämiseen

On olemassa viisi velkajärjestelylainatyyppiä, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan kaikki velkaan liittyvät ongelmat. Ne ovat sekoitus vakuudellisia ja vakuudettomia lainoja. Turvallisen velkajärjestelylainan saamiseksi sinun on asetettava vakuudeksi omaisuus. Lainavakautuslaina on yleensä vakuudeton eikä vaadi vakuuksia, mutta sen kelpoisuusvaatimukset ovat korkeat.

Konsolidointiyritys: Velkojen vakauttamista harjoittava yritys ottaa vastuun kaikkien velkasi selvittämisestä. He hyväksyvät sinut vakuudettomaan lainaan, jossa lainanantaja sitoutuu maksamaan kaikki velkasi. He ottavat vastuun velan selvittämisestä henkilökohtaisesti. Sinulle ei edes annettaisi rahaa. Velkojen maksamisen lisäksi jotkut yritykset tarjoavat sinulle myös taloudellista neuvontaa. Tätä suositellaan maksun määrän pienentämiseksi ja alhaisemman koron laskuttamiseksi.

Henkilökohtainen laina: Nämä ovat yleensä vakuudettomia lainoja, joita voidaan käyttää velkasi yhdistämiseen. Toisin kuin velkajärjestelylainat, lainanantaja ei ole huolissaan siitä, kuinka käytät lainaa. Se voidaan haastaa oikeuteen maksaakseen osan velasta tai ei ollenkaan. Luottopisteesi palauttamiseksi ja kurinalaisuuden luomiseksi sinun tulee tyhjentää velka. Kuinka henkilökohtainen laina toimii huonolla luottotiedolla?

Asuntolaina: Koska asetat talosi vakuudeksi, tämä on vakuudellinen laina. Tätä vaihtoehtoa ei suositella, ellei tilanne ole vakava. Talosi vaarantaminen voi olla vaarallista, jos et suorita maksuja. Asuntolainaa voi käyttää lainan yhdistämiseen.

Saldon siirto : Tässä vaihtoehdossa avaat uuden luottokorttitilin. Tätä käytetään useiden korttien velkojen selvittämiseen. Velka nykyisiltä luottotileiltäsi siirretään tälle uudelle tilille. Se on samanlainen kuin velkajärjestelylaina, jossa otat yhden ison lainan maksaaksesi kaikki muut pois. Koska luottotileillä voi suorittaa maksuja korottomasti ensimmäiset kuukaudet, hyödynnä tästä ajasta kaikki irti.

Valtion laina: Lisäksi on olemassa lainoja, joita hallitus tarjoaa velan selvittämiseksi. Liittovaltion opintolainojen yhdistämistä voidaan käyttää kaikkien opintolainojen velkojen selvittämiseen. Liittovaltion konsolidointivelkalainan hakeminen on helpompaa. He veloittavat kaikkien muiden opintolainojen keskiarvon. Sinun tulee tietää, että perimisissä merkityt lainat eivät sisälly hintaan. Ihannetapauksessa liittovaltion lainaa voidaan käyttää maksujen nopeampaan maksamiseen.

Mitkä ovat edut?

Ei enää velkaa: On mahdollista, että et ole pystynyt maksamaan kaikkia velkojasi tai missannut muutaman eräpäivän. Lopulta näistä velkojen kasaamisesta tulee ongelmallista. Useiden lainojen eräpäivien, korkojen ja maksuaikataulun käsittelyyn liittyvä stressi voi olla stressaavaa. Yksi laina, joka kääri ne kaikki pieneen rusetiin, säästäisi sinut kaikesta vaivasta. Perintätoimistot lakkaavat myös jahtaamasta sinua. Sinun tulee käsitellä vain yksi eräpäivä, yksi maksu ja yksi korko.

Veroedut: Kaiken velan yhdistämisen lisäksi lainanottaja voi nauttia myös joistakin veroetuista. Tämä koskee vain vakuudellista lainaa. Sisäinen tulojärjestelmä (IRS) saattaa pitää sinut oikeutettuna verovähennykseen. Tämä on mahdollista vain, jos olet ottanut asuntolainaa. Verovähennys säästää lainanottajan kohonneelta verovelalta.

Velkataakka: Lainanottajan suurin voitto on velan vakauslainan päätarkoitus. He eivät ole enää vastuussa tai sidottu ylittäviin velkoihin. Yhdellä nopealla liikkeellä he voivat väistää kiireellisen tarpeen maksaa lainat pois. Velkajärjestelylaina voi olla suuri apu.

Haitat

Laina-aika: Laina-aika voi olla tärkeä tekijä. Paperilla korko ja maksut saattavat tuntua alhaisemmilta, mutta sillä on pidempi aika. Lainanantaja voisi veloittaa enemmän. On laajalti yleistä, että lainanantaja pidentää laina-aikaa maksimoidakseen tuoton. Vertaa nykyisen velkasi maksua velkajärjestelylainan maksuun. Se voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten vakuudettomaan lainaan tulee suhtautua.

Vakuutetut lainat: Toisaalta, jos et maksa asuntolainaa, kotisi on vaarassa. Lainauslainan laiminlyönti johtaa veronpalautukseen.

Velan vakauttaminen: Lainaan liittyy yleensä korkeammat korot ja suuremmat maksut. Henkilökohtaisen lainan ottaminen voi olla helpompaa päästä eroon velasta. Voit helposti maksaa velan pois pienemmällä korolla.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.