Vakuutuskorvausvaihtoehtoja on KYMYNIT, jotka lisäävät sinulle myönnettyjä dollareita henkilövahinkovakuutuskorvausvaatimuksen käsittelyssä. Jotkut heistä näkevät harvoin päivänvaloa, mutta jotkut näkevät. Alla luetellut kuusi ovat erittäin tärkeitä sinun tiedostavallesi, kun valmistaudut sotaan Suuntaaja Henry Hard-Nosen kanssa menetysten arvosta. He ovat:

Emotionaaliset reaktiot loukkaantumiseen: Kun on kyse dollarin arvon asettamisesta vamman “emotionaaliseen reaktioon”, joudutaan alueelle, jossa useimmat ihmiset, jopa kokeneet korvausvaatimusten sovittajat ja Legal Beagles, ovat tappiolla.

Neljä usein huomiotta jätettyä “tyypillistä oiretta” voivat olla: sekavuus, ahdistus, masennus ja kieltäminen. (“Kieltäytyminen”, toisin sanoen vamman vakavuudesta ja jatkuvasta tuntemuksestasi johtuvasta kivusta. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun joku kieltäytyy valittamasta, että jokin on vakavasti vialla ja vakuuttaa itsensä, että se selviää itsestään).

Jos jokin yllä mainituista “emotionaalisista reaktioista” (jotka ovat suoraa seurausta “tyypillisistä oireista”) toteutuu, sinun olisi viisasta nähdä kutistuminen. Ehkä et heti tunnista tätä asiaksi, joka sinun on tarkistettava, mutta henkilö, jonka kanssa kiivet sänkyyn, todennäköisesti tekee sen. Kun hän kertoo sinulle, että et toimi (korviesi välissä) niin hyvin, kuuntele! Jos sinulle sanotaan näin, sinun tulee niellä kovasti ja pyytää asiantuntijan lausunto. Saatat pitää itseäsi lihaksikkaana “voimana, johon on varauduttava”, mutta et ole Superman, keskustele asiantuntijan kanssa, selitä mitä tapahtuu ja anna kaiken olla.

Kun sinut on kotiutettu, hanki kyseisen asiantuntijan kirjallinen lääkärinlausunto ja toimita se Hard-Noselle yhdessä hoitosi lääkelaskujen kanssa. Onko se laillista? Vastaus on ehdoton, kyllä! Voiko hän kieltäytyä hyväksymästä niitä ja ehdottaa, että ne eivät lisää mitään arvoa väitteeseesi? Vastaus on ehdoton, ei!

Emotionaalinen ahdistus: Emotionaalinen ahdistus on oikeutettua “kipua ja kärsimystä”, ja sinun pitäisi saada siitä korvaus. Esimerkiksi ongelmat, jotka voivat kehittyä työ- tai yritysalueellasi tapahtuneen onnettomuuden seurauksena tai ehkä häiritä seksielämääsi! Riippumatta siitä, mikä aiheuttaa sinulle ongelmia, sinun tulee kääntyä asiantuntijan puoleen. Mene takaisin tapaamaan häntä niin kauan kuin kestää palata normaaliksi. Hoidon päätyttyä, kun hän on vihdoin kotiutunut, pyydä ja hanki hänen kirjallinen raporttinsa. Esitä se säätäjä Henry Hard-Noselle sekä asiantuntijan palvelulasku. Tämä on oikeutettu kulu ja se antaa positiivisesti henkilövahingollesi enemmän arvoa!

Korvauksen turvaaminen elämänhäiriöistä: Jos vammat saivat sinut väliin jostakin erityiskoulutuksesta, jonka olit järjestänyt hyödyntääksesi, haluat luultavasti jossain vaiheessa täydentää sen ajan. Vaikeudet, joita saatat kohdata menetetyn ajan hyvittämisessä (tai ehkä koskaan sen saamisessa), voivat lisätä sovintoratkaisusi arvoa. Tämän saavuttamiseksi sinun on hankittava kirjallinen todiste ja esitettävä se Adjuster Hard-Nose -yritykselle.

Huomioon on otettava myös loma, johon et ole voinut osallistua, tai jotkin virkistystapahtumat, joihin et voinut osallistua, ja/tai väliin jäänyt erikoistapahtuma, kuten häät tai tapaaminen jne. Kaikki nämä asianmukaisesti dokumentoituna, tuovat lisäarvoa vaatimukseesi, koska ne ovat konkreettisia esimerkkejä haitoista ja epämukavuudesta, jota olet kärsinyt vamman suoraan seurauksena.

Ikäsi: Arvioitaessa yksilön “kipua ja kärsimystä” ikä on aina tekijä, koska mitä vanhempi olet, sitä pidempiä ovat täydellisen tai osittaisen vamman jaksot. Tämä vaikuttaa hoidon kulkuun sekä “kipulääkkeiden” kestoon, joita sinulle on määrätty ottamaan. Esimerkiksi yli 50-vuotiaiden vamma on noin 10–15 % pidempi, yli 60-vuotiaiden vamma on noin 20–30 % pidempi, yli 70-vuotiaiden vamma voi olla 35–45 % pidempi ja yli 75-vuotiaiden vamma voi usein olla 50 % tai pidempi. .

Aiemmin olemassa olevat lääketieteelliset ongelmat: Myös olemassa olevat sairaudet ovat tekijöitä, jotka on otettava huomioon: esimerkiksi niveltulehdus, sokeridiabetes, vammat ja/tai aiemmat leikkaukset, jotka ovat aiheuttaneet jatkuvia ongelmia jne.

Olipa tilanne mikä tahansa, sinun kannattaa kysyä neuvoa hoitavalta lääkäriltäsi. Älä vältä keskustelemasta tästä hänen kanssaan. Jos sinulla on epäilyksiä, sinun tulee pyytää lääkäriäsi ohjaamaan sinut asiantuntijan puoleen. Jos lääkärisi on laillinen, hän suostuu siihen. Jos hän ei, suutele sitä “hyvästi” -kaksikenkiä ja hae asiantuntija itse. Se on sinun kehosi, ja asiakkaalla on vain yksi!

Yksi asia, jota sinun ei pitäisi koskaan unohtaa, on se, että moottoriajoneuvossasi näkyvät vauriot voivat hyvin usein vaikuttaa perusteellisesti lopulta maksamasi rahan määrään. Jos ajoneuvosi rikkoutui pahasti, se todistaa pitkälle, että vammat olivat vakavia ja siksi tuskallisia. Sinun tulee ottaa kuvia moottoriajoneuvostasi. Kuvaa pari rullaa värillisiä ja myös mustavalkoisia (mustavalkoisia, koska joissain tapauksissa värillisiä valokuvia ei voida antaa todisteeksi tuomioistuimessa). Ota ne eri kulmista ja eri etäisyyksistä. Esimerkiksi 30 metrin päässä, sitten 15 ja sitten aivan läheltä.

Tee kaksi sarjaa. Yksi sinulle ja yksi Hard-Nose. Puhalla ne 8×10 kiiltoiksi ja esitä ne hänelle. Sekä korjauslaskusi koko että nuo valokuvat auttavat todistamaan kaksi tärkeää asiaa: Ensinnäkin, että tiedät mitä olet tekemässä ja toiseksi, että vammat, jotka sait tuosta jumalattoman kauheasta vaikutuksesta.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.