Hammasharja on tärkeä henkilökohtaisen hygienian työkalu. Nykyään useimmat ihmiset ymmärtävät, että on tärkeää vaihtaa hammasharja vähintään kahdesti kuuden kuukauden välein. Mutta kaikki eivät tiedä kuinka valita todella harja. Se ei itse asiassa ole niin helppoa kuin luulisi.

Nykyään monet ihmiset ymmärtävät, kuinka ennaltaehkäisevät toimenpiteet ovat optimaalisempia kuin itse taudin hoito. Tarpeetonta sanoa, että se tulee ulos monta kertaa halvemmalla. Nykyään ihmiset ovat alkaneet ymmärtää hygienian tärkeyttä ja ottamaan hammasharjojen valinnan vakavammin.

Harjat voidaan erottaa eri tavoin.

Ajanvarauksella harjat hampaiden välien puhdistukseen, hampaiden hoitoon, kiinteiden hammasproteesien hoitoon.

Materiaalin mukaan, josta kahva on valmistettu luonnollisesta ja valmistettu synteettisistä kuiduista. Harjasten tyypin mukaan tasainen ja kaksitasoinen ja koostuu useista tasoista.

Valikoimasta löytyy myös manuaalisia ja akkukäyttöisiä harjoja.

Harjan oikean valinnan varmistamiseksi on suositeltavaa määrittää, mitä sen toimintoja tarvitset eniten.

Paras valinta on luonnollisilla harjaksilla varustetut siveltimet. Totta, tällaisen harjan löytäminen ei ole ollenkaan helppoa. On hyvin vähän yrityksiä, jotka valmistavat luonnollisia harjaksia, ja tällaisten harjojen hinta on paljon korkeampi. Synteettisistä materiaaleista valmistetut harjakset ovat myös hyvä vaihtoehto.

Kun valitset harjaa kovuuden mukaan, katso hampaidesi ja ikenien kunto. Mitä suurempi jäykkyys, sitä voimakkaampi paine ikeneihin ja hampaisiin kohdistuu. Jäykillä harjaksilla varustettu harja on paras hampaiden harjaukseen. Mutta kun ikenilläsi on tapana vuotaa verta, on hyvä idea ostaa harja, jossa on pehmeät harjakset, koska kovat harjakset estävät ienongelmien katoamisen.

Porrastetuilla harjaksilla varustettu harja voi pitää hampaistasi paljon paremmin huolta. Hyvän harjan tulee peittää koko hammas. Hammasharjan kädensija ei saa olla sileä, jotta harja mahtuu tukevasti käteen. Muuten voit vahingossa vahingoittaa suusi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.