Älä kiistellä siitä hämmennyksestä, johon asuntolainanantaja voi johtaa, vaan tutustu monografiaan ennen sinua, niin saat tiedot nopeasti selville.

Talosi tarjoaa monia veroetuja asunnon ostohetkestä siihen asti, kun päätät myydä. Tämä osio antaa sinulle yleiskatsauksen asunnon omistuksen verovapauksista; Saadaksesi tarkemman kuvauksen, voit kirjautua kiinnityslainan verkkopankin verkkosivustolle.

  1. Jos jätät ilmoituksesi yhdessä, voit hakea poikkeuksia jokaisesta korkomaksustasi enintään miljoonalle dollarille kiinnelainoista, jotka on vakuutettu ensimmäisen tai toisen asunnon vakuutena.
  2. Asuntolainapankkisi lainanantaja veloittaa sinulta erilaisia kuluja, ja yksi tällainen maksu tunnetaan “pisteinä”. Piste lasketaan 1 % lainapääomasta. 1-3 pistettä on vakiona osakeasuntolainassa, ja se voi helposti lisätä tuhansia dollareita. Asuntolainaan liittyvät pisteet ovat täysin vähennyskelpoisia. Asuntolainan välittäjän provisiota ei voida vähentää. Toissijaisen asuntolainan pisteet ovat myös verotuksessa vähennyskelpoisia, kunhan ne lyhennetään laina-ajan kuluessa. Asunnonomistajat, jotka jälleenrahoittavat asuntolainaansa verkossa, voivat välittömästi poistaa jäljellä olevan summan aikaisemmista pisteistä ja aloittaa sen sijaan uuden lainan lyhennyksen.
  1. Voit luultavasti saada verovähennyksen joistakin koroista, jotka maksat asuntolainasta, jonka avulla omistajat voivat lainata omaa pääomaa vastaan kotinsa tai luottorajaan. Siitä huolimatta Internal Revenue Service asettaa rajoituksen velan määrälle, jota voit käsitellä kotipääomana saadaksesi tämän omavastuun. Kokonaissummasi on rajoitettu pienempään sataan tuhanteen dollariin tai muuten kotisi käyvän markkina-arvon kokonaissummaan.
  2. Mikäli hankit rahoituslainan merkittävien kodin peruskorjausten toteuttamiseen, voit hakea vähennystä tällaisen lainan korkomaksusta. Tällä vähennyksellä ei ole $-rajaa. Siitä huolimatta kunnostuksen on oltava pääomaparannus eikä vain rutiinihuolto.
  3. Kiinteistöverot ovat täysin vähennyskelpoisia tuloistasi. Et voi vähentää varoja, jotka on talletettu kolmannelle osapuolelle tai sulkutilille ja joita pidetään kiinteistöverojen maksamiseen, ennen kuin rahat on tosiasiallisesti käytetty kiinteistöverosi maksamiseen. Pääomalainaasiantuntijan tutkivien tutkimusten mukaan kaupungin tai osavaltion kiinteistöveron palautus vähentää liittovaltion verohyvitystäsi vastaavalla summalla.
  4. Jos käytät osaa asunnostasi yksinomaan kaupallisiin tarkoituksiin, voit saada oikeuden hakea omavastuuosuutta kyseiseen osaan liittyvistä kiinteistökuluista, esimerkiksi % vakuutusturvasta ja kunnostuskuluista sekä poistot vähennyksen mahdollistamiseksi. omaisuutesi arvossa.
  5. Jos haluat laittaa kotisi myyntiin, sinulla on lupa alentaa myyntivoittoveroasi myyntikulujesi verran. Verohallinto tunnustaa, että kulut, jotka tavallisesti johtuvat parannuksista tai kodin korjauksista, maalaustöistä, tapetin lisäämisestä, maisemoinnista, ylläpidosta ja vastaavista kuluista, ovat myös myyntikuluja, jos saat korjauksen, ylläpidon tai kunnostuksen päätökseen yhdeksänkymmenen päivän sisällä tuotteen myynnistä. asuinkiinteistön ja tarkoituksena on tehdä talosta markkinakelpoisempi. Kaikki tällaiset myyntikulut vähentävät myyntivoiton määrää.
  1. Tämä on aito verosuoja, jonka avulla voidaan laillisesti välttää tai vähentää verovelkoja henkilöille, jotka pitävät kodin ostoa tulevaisuuden omaisuutena. Kiinnitysluottopankin rahoitusanalyytikko raportoi, että naimisissa olevat veronmaksajat, jotka jättävät veroilmoitukset yhdessä, saavat nykyisen lainsäädännön mukaan pitää täysin verovapaina enintään 500 000 voittoa kahdelle viidestä aiemmasta asunnosta saadun kodin myynnistä. vuotta. Naimattomat sekä naimisissa olevat veronmaksajat, jotka jättävät ilmoituksen erikseen, saavat pitää enintään 250 000 verovapaata summaa kappaleelta.
  2. Jos muutat työpaikan vaihdon seurauksena, saatat saada osan muuttokuluistasi verotuksessa vähennyskelpoisena.

Löydät lisää faktoja ja lukuja verosäästöistä kirjautumalla asuntolainapankin verkkosivuille ja katsomalla monia veroetuja tarkemmin.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.