On monia syitä harkita uudelleenrahoitusta taloudellisista tavoitteistasi riippuen – eikä koskaan ole ollut parempaa aikaa jälleenrahoitukselle historiallisen alhaisten korkojen ansiosta. Vaikka jälleenrahoitus voi pienentää kuukausimaksujasi, se ei sovi kaikille, ja useita tärkeitä tekijöitä on otettava huomioon. Olivat tavoitteesi mitkä tahansa, haluamme auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä tulevaisuuttasi varten.

Tee älykkäitä taloudellisia päätöksiä

Ensiasunnon ostamisessa on ainutlaatuisia etuja. Autamme sinua valitsemaan oikean asuntolainan tiettyjen taloudellisten tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Pienennä kuukausimaksujasi: Suoritamme numerot ja näytämme sinulle, kuinka sinulla on varaa rakastamaasi kotiin ylittämättä kuukausittaista asumistukeasi.

Vedä pääoma pois kotoasi: Tiedämme, että olet kiireinen, joten teemme aikataulusi mukaan ja voimme jopa opastaa sinut koko prosessin läpi tapaamatta henkilökohtaisesti.

Maksa asuntolainasi pois nopeammin: Tiimimme on ennakoiva ja erittäin terävä, mikä tarkoittaa, että voimme sulkea kotisi hyvin nopeasti.

Aloittaminen on helppoa

Ymmärrämme, että asunnon ostaminen on iso päätös, ja uskomme, että asuntolainan saamisen ei pitäisi olla stressaavaa tai vaikeaa. Siksi olemme täällä auttaaksemme sinua tekemään tietoisia päätöksiä joka vaiheessa!

Varaa konsultaatio: Tule käymään tiimimme kanssa henkilökohtaisesti tai puhelimitse tai videolla.

Hanki ennakkohyväksyntä: hanki ennakkohyväksyntä selvittääksesi, minkä tyyppiseen kotiin sinulla on varaa.

Vertaile vaihtoehtojasi: Tee tietoinen päätös fiksuimmasta asuntolainasta taloudellisiin tavoitteisiisi.

Löydä uusi kotisi: Nauti uuden kotisi ostoksista nopealla ja helpolla sulkemisella.

Nouda avaimesi: Valmistaudu muuttamaan ja aloita tutustumisjuhlien suunnittelu uuteen kotiisi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.