Käänteiset asuntolainat ovat yksi asuntolainaliiketoiminnan suurimmista kasvualueista. Nämä asuntolainat tarjoavat iäkkäille ihmisille mahdollisuuden saada rahaa heidän kodeissaan tai asuntossaan olevan pääoman perusteella. Käänteisiä asuntolainoja käytettäessä lainanantaja maksaa asunnon omistajalle sovitun koron. Asunnonomistajan ei tarvitse maksaa käänteistä maksua takaisin, mutta hän voi käyttää rahat haluamallaan tavalla. On monia syitä, miksi nämä asuntolainat voivat olla jumalan lahja.

Käänteinen asuntolaina nostaa kotipääomassa olevat käteisvarat ja antaa asunnonomistajalle heidän tarvitsemansa varat. Näitä varoja ei makseta takaisin, mutta laina-ajan lopussa, joka on yleensä asunnonomistajan kuoleman tai asunnon myynnin yhteydessä, erääntyvät käänteiset asuntolainat.

Mutta miksi kukaan haluaisi käänteistä asuntolainaa? Miksi yhä useammat amerikkalaiset haluavat peruuttaa asuntolainat? Monissa tapauksissa nämä asuntolainat ovat loistavia tapoja saada tarvitsemansa käteistä. Niitä voidaan käyttää sairauskulujen maksamiseen. Käänteisiä asuntolainoja voidaan käyttää pitkäaikaiseen hoitoon valmistautumiseen. Monet ihmiset turvaavat käänteisiä asuntolainoja yksinkertaisesti nauttiakseen elämästä. He ostavat asunnon ulkomailta. He viettävät lomaa ja katsovat maailmaa. Ehkä he haluavat ostaa loma-asunnon.

Kun käänteiset lainat luotiin ensimmäisen kerran, ne hyväksyttiin hitaasti. Asunnonomistajat olivat haluttomia ottamaan tämäntyyppisiä lainoja. Käänteisistä asuntolainoista on tullut nopeasti kasvavia lainoja, kun ne saivat jalansijaa ja useammat ihmiset ymmärsivät ne. Vuonna 1989 liittovaltion hallitus alkoi tukea käänteistä asuntolainaa. Kansallinen ikääntymisen neuvosto edistää käänteistä asuntolainaa loistavana tapana rahoittaa kodin muutoksia, sairaanhoitoa ja kotihoitoa hoitokodien välttämiseksi. Nämä lainat voivat auttaa asunnonomistajia valmistautumaan kultaisiin vuosiin, olipa kyseessä sitten korkea elämä tai kodin remontin maksaminen.

Asuntolainojen peruuttamisessa on muutamia epäonnistumisia. Käänteisiä asuntolainoja voidaan ottaa moniin koteihin ja asuntoihin. Usein tämä voi jättää asunnonomistajat haavoittuvaksi. Varo, että huonomaineiset ihmiset yrittävät lunastaa käänteisiä asuntolainoja, ja heitä voidaan löytää ovelta ovelle myymään niitä. Myös sulkemiskustannukset voivat olla yli 10 000 dollaria. On suositeltavaa, että jokainen, joka harkitsee käänteistä asuntolainaa, tekee sen vasta harkittuaan huolellisesti taloudellisia tarpeitaan ja niiden tarpeita, jotka haluavat periä kodin.

Käänteisten asuntolainojen ennustetaan kasvavan entisestään useiden seuraavien vuosien aikana, etenkin kun eläketulot ja eläkkeet ovat jatkuvasti uhattuna.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.