Suomi Finance keskittyy artikkeleissaan antamaan neuvoja ja vinkkejä raha-asioihin. Sivustollamme voit vertailla eri rahoitustuotteita, hankkia tärkeimmät vinkit omaan henkilökohtaiseen verotukseen ja katsoa samalla uusimpia tuulia esimerkiksi mobiilimaksamisen tai muuhun rahankäyttöön liittyen.

Lainojen vertailu

Suomi Finance in kautta rahaa tarvitsevan on helppo löytää paras lainatarjous omaan tarpeeseen. Vertaamme ja päivitämme lainatarjouksia sekä kulutusluottojen että luottokorttien osalta. Tämän lisäksi arvostelemme kattavasti eri lainapalveluja käyttökokemuksien osalta. Suomalaisten kotitalouksien suosituimmat rahoitustuotteet ovat tällä hetkellä asuntolaina ja kulutusluotto, joka on pienimuotoinen laina. Toisaalta viime vuosina erilaiset joustoluotot ovat nousseet pienlainoina pikavippien ohi.

Lainojen vertailu kannattaa

Lainojen vertailu on taloudellisesti kannattavaa. Etenkin tilanteessa jossa tarvitset lainaan nopeasti, pikavippi on helpoiten saatavilla. Tällä tarkoitetaan pieniä, alle 3000 euron vippejä. Pikavipin käytännöllisyys yllättävään rahantarpeeseen johtuu siitä, että usein pikavippiä myöntävä rahoituspalvelu ei tarvitse takaajia lainalle, sillä pienien vippien osalta rahoituspalveluilla on vain pieni riski asiakkaan maksukyvyttömyydelle. Suurin osa pikavippejä ottavista asiakkaista maksaa pikavipin takaisin ajallaan.

Verotus

SuomiFinance.com ista löydät etenkin piensijoittajalle tarkoitettuja vinkkejä verotukseen. Pyrimme kirjoittamaan asiat yleistajuisesti niin, että jokainen sivulla vieraillut voi ymmärtää missä mennään ja hyödyntää tietoja omassa verotuksessaan.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.