Miten luottokorttilaina eroaa toisen rahoituslaitoksen lainasta? Joillakin luottoyhtiökorttilainoilla on alhaiset korot vain niille, joilla on asuntolaina. Pankit harjoittavat rahoitustoimintaa rahoittaakseen paikallisia asukkaita ja yrityksiä, mutta viime aikoina ne ovat keskittyneet monissa paikoissa lainatoimintaan laajentaakseen liiketoimintaansa. Keskittymiemme asuntolainojen lisäksi tarjoamme ennakoivasti paikallisia käyttäjiä palvelevia tuotteita, kuten korttilainoja, henkilöautolainoja ja ilmaisia ??lainoja. Jotkut näistä tuotteista sisältävät matalakorkoisia lainoja, jotka on rajoitettu lainoihin, joilla on erottuva asuntolaina.

Pankit harjoittavat rahoitustoimintaansa tiiviisti paikallisyhteisön kanssa, mutta tällä hetkellä ne keskittyvät myös korttilainoihin rahanlainaustoiminnassa. Pankit ovat vastanneet yksittäisiin lainapyyntöihin autolainoilla ja asuntolainoilla, mutta panostamme täysimittaisesti myös korttilainoihin, joilla on suuri markkinaosuus kulutusluotoissa. On tulossa.

Erikoistuotteina valmistamme korkean käyttömukavuuden tuotteita alhaisella korolla, samankaltaisia ??kuin suurilla kuluttajarahoitusyhtiöillä ja pankeilla. Esimerkiksi pankkien tapauksessa valmistelemme tyyppiä, jonka vuosikorko on 5,8–14,6 % ja lainaraja enintään 5 miljoonaa jeniä. Matalalla maksimikorolla voit helposti lainata pienelläkin käytöllä.

Lisäksi vain asuntolainaa käyttäville myönnetään 0,3 %:n edullinen korko korttilainoissa, joiden käyttöraja on 2–5 miljoonaa jeniä. Näin ollen korko on 5,20-8,20 %, mikä on 0,3 % normaalia alhaisempi.

Muissa palveluissa voit toistaa lainaamisen niin monta kertaa kuin haluat käyttörajan sisällä, voit tehdä hakemuksen helposti faksilla tai Internetissä ja voit maksaa takaisin automaattisesti pankkiautomaateilla ja kassoilla milloin tahansa tililtäsi. Kotiutuksia voidaan tehdä, ja se on verrattavissa suuriin rahoitusyhtiöihin. Myöskään ilmoittautumisvahvistuksen tapauksessa, jos soitto tulee luotto-osuuskunnalta, ei firmassa ole paljoakaan epäilyttävää henkilöä, joten ei tarvitse huolestua.

Kuva luottoyhtiöstä

Luottoyhtiöistä puheen ollen saan sellaisen vaikutelman, että ne ovat rahoituslaitoksia, jotka harjoittavat liiketoimintaa läheisessä yhteydessä yhteisöön. Viime vuosina on kuitenkin ollut paljon tapauksia, joissa presidentti, jolla on uusi tunne, joka muuttaa käsitystä luotto-osuuskunnasta, yrittää muuttaa luottoliittoa.

Esimerkiksi korttilainojen käsittely on esimerkki. Pankeilla on alun perin yhteisöllistä liiketoimintaa ja suurin osa käyttäjistä on paikallisia, joten on seikkailua hoitaa korttilainoja, joita voi hakea määrittelemätön määrä ihmisiä. On kuitenkin myös totta, että se on tärkeä uutena tulonlähteenä, koska korkoja voidaan nostaa jossain määrin.

Tästä syystä monet luotto-osuudet ovat alkaneet käsitellä korttilainoja, mutta hakijoiden seulonta on muodostunut ongelmaksi. Olisi hyvä, jos voisimme ryhmitellä huonosti johtaneet luottoyritykset, kuten suuret finanssiyhtiöt, ja hyödyntää luottoyhtiöiden osaamista, mutta muuten on olemassa luottotappioriski.

Siksi tutkimuksesta tulee tiukka, mutta ongelmana on, että huhut siitä, että tutkimuksesta ei ole hyvä tehdä liian tiukkaa, leviävät ja uudet käyttäjät eivät käytä sitä. Lopulta olet varautunut luottotappioriskiin ja sinut tuomitaan.

Toisin kuin muut rahoituslaitokset, ei ole monia luotto-osuuskuntia, jotka voivat hakea verkossa, ja hakemuksen pääosa on myymälä. Huomioithan myös, että et välttämättä pysty myöntämään korttia samana päivänä, etkä vaikka hakeisit myymälässä, et voi käyttää sitä heti.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.