• Käteistä ei vaadita
  • Matalat korot
  • Ei maustevaatimusta
  • Nopea ja helppo pätevyysprosessi
  • Ei arviointia tai termiittikokeita
  • Ei käteistä vaadittu

Virtaviivainen jälleenrahoitus suunniteltiin suoritettavaksi pienillä tai ei lainkaan omatoimisilla kustannuksilla asunnonomistajalle, jolloin koko prosessi on mahdollisimman yksinkertainen sinulle. Jos haluat suorittaa jälleenrahoituksen ilman omia kustannuksia, lainanantaja voi joko sisällyttää sulkemiskustannukset uuteen lainaan tai voit valita koron, joka tarjoaa lainanantajan luoton, jota lainanantaja käyttää sulkemiskustannusten maksamiseen. sinulle! Useimmissa tapauksissa ihmisten ei tarvitse tuoda käteistä mukaan virtaviivaistavien jälleenrahoituslainojen sulkemiseen.

Matalat korot

Koska VA-lainat ovat valtion takaamia, lainanantajat voivat usein tarjota alhaisempia korkoja kuin ne voisivat tarjota perinteiselle lainalle. Tukikelpoiset palvelun jäsenet maksavat yleensä parempaa korkoa VA-lainalla kuin he maksaisivat perinteisellä asuntolainalla. Tämä pätee myös tehostetun jälleenrahoituslainan kohdalla. Saat jatkossakin nauttia erittäin hyvistä koroista osallistumalla VA:n ohjelmaan.

Uuden lainan kuukausierän tulee olla pienempi kuin edellisen lainan kuukausierän.

Veteraaniasioiden ministeriö ei aseta VA-lainojen korkoja yleisestä uskomuksesta huolimatta. VA:n hyväksymät lainanantajat ja välittäjät asettavat omat korkonsa, usein päivittäin. VA-lainojen korot muuttuvat rahoitusmarkkinoiden mukana aivan kuten perinteisten asuntolainojen korot. Jälleenrahoituskorkojen tehostamiseksi on yksi tärkeä VA-sääntö. Uuden lainan kuukausierän tulee olla pienempi kuin edellisen lainan kuukausierän. Kerran tätä sääntöä ei sovelleta, jos olet jälleenrahoittamassa säädettäväkorkoista asuntolainaa kiinteäkorkoiseksi asuntolainaksi. VA antaa sinun jälleenrahoittaa korkeammalla korolla tällaisessa tapauksessa, koska korkeampi korko on erittäin todennäköistä. Toinen poikkeus tähän sääntöön on, jos uusi lainasi on lyhyempi kuin alkuperäinen lainasi.

Aikajanalla ei ole rajoituksia

Voit hakea virtaviivaista jälleenrahoitusta milloin tahansa. Tämä pätee riippumatta siitä, onko sinulla perinteinen VA-laina tai VA-korkoinen tai hybridilaina. Nykyisen lainan uudelleenrahoitus on yleensä järkevää, jos säästät vähintään puoli prosenttiyksikköä korossasi. Huomaa, että virtaviivaistavan jälleenrahoitusvaihtoehdon käyttämistä ei katsota VA-lainaetujen myöhempään käyttöön, joten sinulle ei aiheudu myöhempää käyttömaksua uudelleenrahoituksesta. Jälleenrahoitus ei myöskään edellytä sinun käyttävän mitään ylimääräisiä VA-oikeuksia, koska käytät edelleen alkuperäistä oikeuttasi.

Nopea ja helppo pätevyysprosessi

Virtaviivainen jälleenrahoitus on yksi helpoimmista lainoista. Sinun ei tarvitse täyttää uutta kelpoisuustodistusta, vaan se, jota käytit alkuperäisessä lainassa, on riittävä, joten uusia papereita ja asiakirjoja ei tarvita. VA ei vaadi uutta luottotarkastusta tai uutta arviota kodistasi. Jotkut lainanantajat, mukaan lukien Strive Lending, vaativat luottotarkastuksen varmistaakseen, että olet yhtä vakaa taloudellisesti kuin olit alkuperäisen lainan saamisen yhteydessä. Mutta Strive Lending ei vaadi kotisi uutta arviointia, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Energiatehokkuuden parannukset sallittu

Virtaviivainen jälleenrahoitus voi antaa sinulle rahaa takaisin parannuksista, jotka lisäävät kotisi energiatehokkuutta.

Virtaviivainen jälleenrahoitus voi antaa sinulle rahaa takaisin parannuksista, jotka lisäävät kotisi energiatehokkuutta. Hyväksyttyjä parannuksia ovat aurinkolämmitys- tai jäähdytysjärjestelmien lisääminen, uunien parannukset, myrskyovet ja -ikkunat sekä uusi ullakko-, seinä-, katto- tai lattiaeristys. Sinun on näytettävä kopio siitä, mitä olet maksanut tällaisista parannuksista. Niiden parannukset joko tehdään 90 päivän sisällä ennen lainan sulkemista tai rahaa pidetään sulkupankissa, kunnes parannukset on tehty ja tarkastettu.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.