Uhrien keskittymisen pääalueilla oli tietoa tapahtumista, jotka kumosivat paniikkihuhut, ja mikä tärkeintä, ilmestyi johtajia, jotka onnistuivat järjestämään pelastustyöt monilla alueilla ja estämään paniikin kehittymisen.

Äkillisen äärimmäisen altistuksen tilanteessa reaktiivisia psykooseja edustavat pääasiassa tehokkaat shokkireaktiot, jotka kehittyvät välittömästi ja etenevät kahdessa päämuodossa, yhtenäisyydessä ja stuporeissa.

Hysteeriset psykoosit akuuteissa äkillisissä äärimmäisissä vaikutuksissa ovat helliä, niiden esiintymisessä tärkeä rooli ei ole pelkästään pelolla, vaan myös sellaisilla persoonallisuuden ominaisuuksilla kuin henkinen kypsymättömyys, itsekkyys. Hysteerisen psykoosin kliinisessä kuvassa obligaattinen oireyhtymä on tehokas tajunnan supistuminen, jota seuraa muistinmenetys. Usein tietoisuus on täynnä kirkkaita temaattisia visuaalisia ja auditiivisia hallusinaatioita, potilas siirretään traumaattiseen tilanteeseen, joka kokee uudelleen tapahtumat, joihin hän osallistui. Hysteerisessä stuporissa potilaan ilmeet heijastavat pelon, kauhun kokemusta, joskus potilas itkee hiljaa; liikkumattomuus, autismi keskeytyvät usein ja potilas voi puhua traumaattisesta tilanteesta. Hysteeriset psykoosit ovat yleensä pidempiä kuin tehokkaat sokkireaktiot, ja

Akuutit reaktiiviset psykoosit päättyvät henkisen sävyn jyrkkään laskuun, osittaiseen stuporiin tunteiden halvaantumisen muodossa. Melko usein esiintyy uupumusta, apatiaa, kun uhkaava tilanne ei enää aiheuta tunteita. Usein esiintyy jäännösvaikutuksia hysteeristen häiriöiden muodossa, joita edustavat lapsellisuus, Ganserin oireyhtymä, pseudodementia.

Täysi valikoima palveluita yritysten, yritysten, LLC:n rekisteröintiin. Osaava, yksilöllinen lähestymistapa jokaiseen asiakkaaseen, apu paperityössä, viranomaisten hallinta.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.