Verorästitutkimukset

Aiemmalla käytökselläsi voi olla merkittävä vaikutus HMRC:n päätökseen tutkia sinua. He saattavat epäillä, jos sinulla on aiemmin ollut joukko yrityksiä, jotka on joutunut selvitystilaan. Myös paljon käteistä käsittelevät osakeyhtiöt, kuten taksiyritykset, pikaruokapaikat ja pubit, tulevat huomion kohteeksi. Verotus voi tarkoittaa “säännösten noudattamista vastaavan tiimin” käyntiä tarkistaakseen tilisi ja arkistot. Jos olet tehnyt todellisen virheen, ilmoita siitä välittömästi; koska kaikki yritykset piilottaa se voi johtaa korotettuun sakkoon tai rangaistukseen.

Valtuuksia takavarikoida velkaa oleva vero

Joillakin valtiovarainosastoilla on teknisesti valtuudet takavarikoida varoja, vaikka HMRC yleensä pyytää oikeuden määräystä ennen sen tekemistä. Jos olet velkaa palkasta veroa ja velka on alle 3 000, he saattavat usein ottaa maksurästit pois verokoodisi oikaisun kautta. Tosiasia on, että jos olet yritys ja sinulla ei ole keinoja maksaa veroja, ne voivat takavarikoida yrityksesi käteisen tai omaisuuden.

Huolimatta siitä, että se ei suosinut muita vakuudettomia velkojia, budjetti muuttui huhtikuussa 2014, jotta HMRC sai takavarikoida verot, jotka ovat velkaa yksityishenkilön tai yrityksen pankkitililtä. Laki tuli voimaan 29.7.2014 päättyneen neuvottelun jälkeen huhtikuussa 2015. Periaatteessa sinun pitäisi saada useita varoituksia ja pankkitilisi voidaan jäädyttää “varoitusmerkkinä” ennen kuin tililtä varsinaisesti nostetaan rahaa. Heidän on jätettävä vähintään 5 000 pankkitilillesi, ja ne voivat kestää vain 1 000.

Valtuutukset haastaa johtajia verorästien vuoksi

HMRC:llä on useita valtuuksia tavoittaa johtajia henkilökohtaisesti, mutta niitä käytetään yleensä vain poikkeustapauksissa sen sijaan, että niitä käytettäisiin “normina”. Vaikka heillä on ollut valtuuksia vuodesta 1992 lähtien, niitä on käytetty harvoin aiemmin, vaikka anekdoottisten kokemustemme perusteella näyttää selvästikin lisääntyneen. Joten, johtajat, ottakaa huomioon, että teidän on pyydettävä välittömästi ammattimaista maksukyvyttömyysneuvontaa, jos olet velkaa PAYE:tä tai kansallisia vakuutusmaksuja.

Heillä on oikeus haastaa johtajia henkilökohtaisesti maksamattomien PAYE-verorästien ja/tai kansallisten vakuutusmaksujen vuoksi sosiaaliturvalain mukaisesti ja yleensä henkilökohtaisen vastuuilmoituksen kautta, mutta tämä tapahtuu yleensä vain seuraavissa olosuhteissa:

Jos johtaja on tarkoituksella pidättäytynyt PAYE/National Insurance -maksusta maksaakseen velkojille ja/tai johtajille itselleen.
Johtajat ovat olleet rikollisen huolimattomasti johtaessaan PAYE/National Insurance -yhtiötä.
Johtajat syyllistyivät petokseen, joka johti siihen, ettei PAYE/National Insurance -maksua maksettu.

PAYE/N.I. Veroongelmat

Vaikka osakeyhtiöt suojelevat johtajan henkilökohtaista omaisuutta, tämä ei päde PAYE- tai kansanvakuutustapauksissa, joissa johtajan on osoitettu olevan rikollinen huolimattomuus. Vaikka tämä on epätavallista, se on yleistymässä, ja johtajien tulee hakea välittömästi ammattiapua maksukyvyttömyysmenettelyyn, jos merkittäviä summia on maksamatta.

Kaupankäynti maksukyvyttömänä ja yhden velkojan suosiminen PAYE:n tai NI:n sijaan esimerkiksi, jos henkilöstölle ei makseta palkkaa, mutta yrityksen johtajat maksavat itse, voivat saada HMRC:n tarkastelemaan yritystä vakavammin.

HMRC:n olisi todistettava, että yrityksen johtajat/virkailijat ovat tietoisesti pidättäneet PAYE:n/kansallisen vakuutusmaksun ja suosivat itseään tai toista velkojaa.

Neuvottelut HMRC:n kanssa

Aika maksaa järjestelyt

Jos HMRC sallii “maksuaikajärjestelyn”, muista, että tämä koskee vain kyseisiä verorästejä – kaikki tulevat verot on silti maksettava ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Muiden verojen maksamatta jättäminen katsotaan laiminlyönniksi ja voi vaikuttaa heidän uskonsa yrityksesi maksukykyyn. Tämä voi olla tärkeä tekijä myöhemmin, jos teet yrityksen vapaaehtoisen järjestelyn.

Siksi on erittäin tärkeää ottaa kaikki tulevat verot huomioon kassavirtaennustettasi kootessa, jotta vältytään uusilta HMRC-vero-ongelmista. Kaikki laiminlyönnit johtavat todennäköisesti automaattiseen purkamishakemuksen uhkaan.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.