Tällä viikolla Digerati Life isännöi 106. Personal Finance -karnevaalia. Lähetin artikkelini, jossa analysoitiin, matkustatko liian pitkälle halvan kaasun takia. Toivottavasti tämän kysymyksen arvioimiseksi kokoamani laskentataulukko osoittautui hyödylliseksi.

Lukiessani artikkeleita myöhään maanantai- ja tiistai-iltana, oli pari artikkelia, jotka olivat mielestäni erinomaisia:

Talousblogit: Tehokkaiden markkinoiden luominen rahoitusfilosofi. Tämä oli loistava artikkeli, jossa käsiteltiin finanssiblogien leviämistä Internetissä ja kuinka tämä uusi tietolähde voi todellakin tehostaa rahoitusmarkkinoita. Hassua kyllä, minulla on tapana ajatella, että siinä, mistä hän kirjoittaa, on osa totuutta.

Tulppaanimania ja pörssi: Rahan kerääminen. Olen jatkuvasti kiinnostunut rahoitusmarkkinoiden historiasta, ja vaikka olen lukenut paljon suuresta lamasta, en tiennyt paljoakaan tulppaanimaniasta Hollannissa 1600-luvulla. Tässä artikkelissa käsiteltiin joitain tuolloin tapahtuneesta järjettömästä käyttäytymisestä, kuten tulppaanien ostamisesta 76 000 dollarilla nykyhinnoilla! Toivon vain, että pystyn ylläpitämään rationaalista tilaa, jos tulemme joskus tulevaisuudessa toiseen kuplaan.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.