Ajoneuvon valmistelu automaattitoimitusta varten

Seuraavat tärkeät tiedot auttavat nopeuttamaan automaattista toimitusta:

Henkilökohtaiset tavarat
Ajoneuvossasi hyväksytään vain ne työkalut ja lisävarusteet, jotka on normaalisti kiinnitetty ajoneuvoon tai asennettu pysyvästi kojelautaan, oviin, takakanteen tai konsoliin. Esimerkiksi seuraavat osat tulee poistaa, jos niitä ei ole pultattu kiinni:

 • Löysät radiot
 • CB:t
 • Nauttisoittimet ja nauhat
 • Nauhurit
 • CD-soittimet ja levyt
 • Kaiken tyyppiset kannettavat puhelimet
 • Tehonvahvistimet
 • Taajuuskorjaimet
 • Tutka skannerit
 • Lisäkaiuttimet
 • Koristeellisia koristeita
 • Automaattiset suojakuoret/autoliivit

Kuorma-auton takaluukun verkot

Automaattiset kattotelineet, jos niitä ei ole asennettu tehtaalla
Varkaushälytysjärjestelmät (jos päätät jättää autohälyttimen ajoneuvoosi, varmista, että järjestelmä on kytketty pois päältä ennen lähetystä)

Kaasu ja pakkasneste

Kaasu – Toimita ajoneuvosi Matsonille 1/4 tankilla tai vähemmän polttoainetta. Satamahenkilökuntamme hoitaa loput ja varmistaa, että ajoneuvosi on valmis ajoon, kun se saapuu määränpäähänsä. Jos lähetät ajoneuvoa, joka käyttää vaihtoehtoista polttoaine-propaania, sähköä, maakaasua jne. – ota yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme saadaksesi erityisiä toimitusohjeita.

Pakkasneste – Seattlen ja Havaijin välillä kuljetettavat autot tulee toimittaa Matsonille pakkasnesteen kera, erityisesti syksyllä ja talvikuukausina. Emme ole vastuussa tämän suojan tarjoamisesta emmekä alhaisista lämpötiloista johtuvista vahingoista.

Sammuttimet ja propaanisäiliöt
Sammuttimet
– On poistettava. Liittovaltion määräykset eivät salli sammuttimien kuljettamista autosi mukana.

Propaanisäiliöt – Apukäyttöön tarkoitetuilla propaanisäiliöillä varustetut ajoneuvot on toimitettava kuljetettaviksi propaanisäiliöiden ollessa tyhjiä nesteistä tai savuista. Valtuutetun propaanijälleenmyyjän tai huoltoyrityksen on merkittävä tyhjä säiliö ja annettava se kaasuvapaaksi. Suosittelemme, että tarkistat propaanisäiliöiden tyhjennys- ja sertifiointikustannukset. Uuden säiliön ostaminen määränpäästäsi voi olla halvempaa.

Toimitus Matsonin satamalaitokseen

Vie autosi Matson Port Facilityyn (kartat ja aukioloajat ovat tämän sivun lopussa). Valmistaudu toimittamaan seuraavat tiedot:

 • Lähettäjän nimi, postiosoite ja puhelinnumero eli henkilö, jolle auto lähetetään.
 • Vastaanottajan nimi, postiosoite ja puhelinnumero, eli vastaanottaja tai henkilö, jolle auto lähetetään. Useimmiten lähettäjä ja vastaanottaja ovat sama henkilö.
 • Yleisiä tietoja autosi vuosimallista, merkistä, mallista ja ajokorttinumerosta.
 • Seattlessa valmistaudu näyttämään kopio rekisteröinti- tai ostopapereista.

Purkaussatama

Havaijille:

Hilo, Havaijin saari Honolulu, Oahu Kahuluin saari, Maui Nawiliwilin saari, Kauain saari Havaijista:

 • Los Angeles, CA
 • Oakland, CA
 • Seattle, WA

Jätä avaimia virtalukkoon, tavaratilan oveen, kaasutankkiin ja muihin lukituslokeroihin. Maatalousministeriö tarkastaa kaikki ajoneuvosi osastot ja pidättää kaikki ajoneuvot ilman avainta lukittuun osastoon. Tarjoamme erityisen Matson-avainnipun, ja avaimesi tulevat ajoneuvosi mukana sen purkusatamaan. . Säilytä autosi rekisteröintiasiakirja – tarvitset sitä purkusatamassa.

Erityisvaatimukset toimitettaessa autosi Havaijilta:

Havaijin osavaltio vaatii todisteen omistajuudesta, kun auto toimitetaan Havaijille lähetettäväksi mantereelle. Emme voi hyväksyä ajoneuvoa lähetettäväksi Havaijin osavaltiosta, ellei sen mukana ole omistustodistusta ja voimassa olevaa rekisteröintitodistusta. Jos joku muu kuin rekisteröity omistaja lähettää auton, meillä on oltava:

Notaarin vahvistama valtakirja rekisteröidyltä omistajalta ja Nykyinen rekisteröintitodistus.

Jos panttioikeuden haltija on nimetty rekisteröinnissä, vaaditaan pantinhaltijan kirje, joka valtuutetaan lähettämään Havaijilta. Havaijin osavaltion laki ei salli poikkeuksia näihin vaatimuksiin.

Erityisvaatimukset Havaijilta Seattleen:

Yhdysvaltain maatalousministeriöllä on valtuudet tarkastaa kaikki Havaijilta Yhdysvaltojen mantereelle kulkevat ajoneuvolähetykset. Siksi henkilöt ovat vastuussa ajoneuvonsa perusteellisesta puhdistamisesta ennen lähettämistä. Jos ajoneuvo todetaan likaiseksi, sitä ei hyväksytä lähetettäväksi Havaijilla ennen kuin se on puhdistettu.

USDA:n tarkastusten aikana he etsivät hyönteisiä ja/tai maaperää, joka on saastunut orgaanisella aineella, joka voi kuljettaa tauteja. Maaperää voi yleensä havaita ohjaamon alueilla, lokasuojissa/pyöräsyvennyksissä, vanteissa, puskureissa, kuorma-autoissa ja ajoneuvojen alavaunuissa.

Matsonin on höyrypuhdistettava ajoneuvot, jotka eivät läpäise Seattlessa katsastusta, ennen kuin ne luovutetaan. Tällä hetkellä tästä palvelusta ei veloiteta, mutta se aiheuttaa viivettä ajoneuvosi saatavuudessa.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.