Vaihtoehto taloudellisen suojan tarjoamiselle puolisollesi ja lapsillesi olisi henkivakuutus. Jos kuolet, perheesi tulevaisuus on asianmukaisesti turvattu. Se antaa sinulle mielenrauhan, kun tiedät, että perheesi ei jää tyhjin käsin. Henkivakuutusneuvontaa kannattaa kysyä vakuutusalan asiantuntijoilta asiantuntemuksen laajentamiseksi. Sinun on muistettava, että sinun on tarkasteltava tekijöitä, kuten tarpeet, budjetti ja elämäntapa. Monet ihmiset ovat hankkineet henkivakuutuksen, mutta onko se oikein? Tarjoaako vakuutussuunnitelmasi taloudellista suojaa läheisillesi? Sinun on päätettävä, kuinka paljon vakuutuksia haluat ja tarvitset. Vakuutusyhtiöt tarjoavat erilaisia ??vakuutusturvaa, tarjouksia ja hintoja. Lopulta sinä olet silti se, joka teet lopullisen päätöksen.

Suosittu neuvonta henkivakuutuksesta, jonka saat, on viisinkertaisen vuositulon sääntö. Tämä on yksinkertaista, kerro vain vuositulosi viidellä ja vakuuta kyseiselle summalle. Sellaiset tekijät kuin puolisosi tulot, lapsien lukumäärä ja päivittäiset menosi tulisi ottaa täysimääräisesti huomioon, sillä henkivakuutus korvaa tulot, joita perheesi kaipaa kuollessasi. Jos he voivat elää mukavasti ilman sinua, voit valita pienemmän ja halvemman henkivakuutuksen. Heti kun tiedät haluamasi vakuutussumman, voit aloittaa parhaan vakuutustyypin valitsemisen. Kuulet säännöllisen henkivakuutusneuvon, joka opettaa sinua valitsemaan yksinkertaisimman vakuutuksen, joka on termi henkivakuutus. Tässä voit valita vuosien määrän ja maksaa palkkion. Jos kuolet vakuutuskauden aikana, vakuutuksenantaja maksaa suojasi nimellisarvon.

Toinen henkivakuutuslaji on koko henkivakuutus. Tässä on kiinteä maksu ja perusteena on ikäsi, jolloin ostit vakuutuksen. Suosittelen, että hankit vakuutusyhtiöltä henkivakuutusneuvoja eduista ja haitoista ennen kuin otat askeleen ja ostat sen täältä. Jos siirrymme seuraavaan vakuutustyyppiin, on olemassa myös universaali henkivakuutus, joka on pohjimmiltaan elinikäisen vakuutuksen ja säästörahaston yhdistelmä. Halutusta summasta riippuen sinun on maksettava vakuutusmaksu kerran vuodessa, ja vaikka se vaihtelisi, säästörahastosi saa korkoa. Jos kuolet, perheesi voi vaatia maksamasi vakuutuksen nimellis- ja käteisarvon.

On olemassa toinenkin henkivakuutus, jota kutsutaan muuttuvaksi henkivakuutukseksi, jonka avulla voit keskittyä sijoitusrahastoihin vakuutusturvasi kanssa. Valitset, mihin haluat sijoittaa ja voit vaihtaa sen 2-5 kertaa vuodessa. Lopuksi voit valita Vaihtuvan yleisen henkivakuutuksen, jossa voit maksaa vakuutuksesi ja sijoittaa loput osakkeisiin ja joukkovelkakirjoihin. Jälleen tämä voi olla hieman riskialtista. Henkivakuutusneuvon saaminen asiantuntijoilta on todella tärkeää. Näin voit saada oikean politiikan. Ethän halua tuhlata kovalla työllä ansaittua rahaa virheisiin? Yksi tapa varmistaa, että kovalla työllä ansaitut rahasi ovat sen arvoisia, on kysyä henkivakuutusneuvoja asiantuntijoilta varmistaaksesi, että maksat oikeasta henkivakuutuksesta.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.