Sanotaan, että tämä johtuu siitä, että lainaa on mahdollista ottaa pienemmällä korolla kuin pankista. Konkreettisena esimerkkinä autolainaa tms. haettaessa korko on Mega Pankissa 2,975 %, mutta Shinkin pankissa 2,90 %, joten se on vähän, mutta luottoliitto voi hyödyntää laina. Vaikka pieni laina ei olisikaan iso juttu, niin suuren lainasumman tapauksessa lyhennyssumma muuttuu pienellä korkoerolla merkittävästi, joten se on asia, jota ei voi sivuuttaa. Sitten edellä mainitun jäsenjärjestelmän osalta on poikkeuksia, kun myös ei-jäsenet voivat saada lainaa. Jäsenet voivat kuitenkin ottaa lainaa edulliseen korkoon, joten ero on selvä.

Luottoyhtiöille ainutlaatuinen ajattelutapa

Jos et ole perehtynyt luottoyhdistyksiin, yksi eduista, jotka sinun tulee ehdottomasti ymmärtää, on korkea sijoitustuotto. Tämä eroaa oleellisesti pankkitalletusten koroista, joten yleistä vertailua ei voi tehdä, mutta yleisen megapankin tapauksessa talletuskorko on vain 0,01 %, kun taas luottoyhdistyksen Osinko Investoinnin kerrotaan olevan noin 2-4%, mikä tarkoittaa, että tuotto on erittäin hyvä. On kuitenkin huomattava, että pääomaa ei taata kokonaisuudessaan, koska se tarkoittaa, että olet sijoittamassa. Toisin sanoen, jos luotto-osuus toimii tappiolla, osinkoa jaetaan sijoituksen määrän mukaan, ja jos se toimii tappiolla, ei osinkoa. On myös tärkeää ymmärtää, että jos luottoliitto menee konkurssiin, sijoitusta ei palauteta. Ja haluaisin ottaa huomioon näiden luottolaitosten ominaisuuksien perusteella hoidettujen korttilainojen edut, mutta korko on korkeampi kuin yleisen kulutusrahoituksen hoitamien korttilainojen. Sen sanotaan olevan halpa. Lisäksi korttilainojen käyttömukavuus ei ole huonompi, ja luottoyhdistysverkostot voivat käyttää sitä pankkiautomaateilla valtakunnallisesti.

Edut muihin pankkeihin verrattuna

Pankkien vertailun ansioita pohdittaessa sanotaan, että monet mainitsevat tarkastelun edut. Tietysti, jos olet aiemmin joutunut taloudelliseen tapaturmaan, kokeen läpäiseminen on vaikeaa, mutta kun verrataan tenttistandardeja tulojen suhteen, standardiarvo on löysempi kuin yleispankkien. Sen oletetaan olevan. Siksi, jos uskot, että luottotutkimuksen tekeminen yleispankissa on vaikeaa epävakaiden tulojen vuoksi, usein sanotaan, että luottoyhtiön kanssa neuvottelemalla saa hyviä tuloksia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.