Kuinka tärkeä avainsanarikas verkkotunnus on sijoituksen kannalta?

Joka päivä verkossa tehdään miljoonia hakuja. Nämä haut sisältävät usein muunnelmia sanoja ja ilmaisuja, jotka on tehty avainsanoista, joilla on rooli hakukoneiden toimittamien hakutulosten määrittelyssä. Avainsanojen rikkailla verkkotunnuksilla voi olla erittäin tärkeä rooli verkkosivuston sijoittumisessa korkealle hakukoneiden tulossivuilla. Yritysten omistajat käyttävät paljon rahaa hakukoneoptimointiin saadakseen “ystävällisen hakukoneen” verkkosivuston kilpailijoidensa paremmaksi. Mutta on tärkeää ymmärtää, että tämä sijoitusetu toimii vain avainsanan rick-verkkotunnuksissa. Kohdistamalla verkkotunnuksesi nimitaktiikkasi yleisösi hakutavoitteiden kanssa sinulla on paremmat mahdollisuudet tulla löydetyksi ja lisäät myös mahdollisuutta, että he todella napsauttavat hakutulosta. Hakukoneoptimoinnin avainsanarikkaalla verkkotunnuksella on kaksi tärkeää etua, jotka sisältävät:

Korkeat Sijoitukset

Hyvin valitulla, avainsanarikkaalla verkkotunnuksella voi olla myönteinen vaikutus sijoituksiisi, sillä hakukoneet pitävät verkkotunnuksia yhtenä sijoituksensa näkökulmasta. On tärkeää, ettei avainsanan rick-verkkotunnuksen valitseminen yksin paranna sijoitusta, vaan pikemminkin se on osa integroitua, hyvin toteutettua SEO-strategiaa.

Napsautussuhde

Kun käyttäjä osallistuu Google-hakuun, käyttäjän käyttämät avainsanat ovat lihavoituja tuloksessa. Pitämällä näitä termejä Google korostaa näiden tulosten osuvuutta hakukyselyn kannalta, mikä usein johtaa useampaan klikkaukseen hakutuloksissa. Lisää napsautuksia voi lopulta parantaa verkkosivustosi sijoitusta näillä avainsanoilla. Riippumatta Pandan ja Penguinin tukahduttamisesta, sivustosi avainsanojen rikas verkkotunnuksen nimi voi parantaa napsautussuhdetta. Yksi asia on varma, selkein hyöty näkyy sivustosi avainsanaan linkitetyn URL-osoitteen rohkeassa ulkonäössä.

Miten hakukone käsittelee verkkotunnusten avainsanoja

Vaikka voi olla totta, että hakukone ottaa huomioon verkkotunnuksen avainsanat. On myös välttämätöntä harkita, kuinka paljon liikennettä se saa sinulle. Hakukoneet antavat sinulle tunnustusta verkkotunnuksesi avainsanoista, mutta se on pääasiassa siksi, että asiakkaasi löytävät sinut. Olennaisempaa on kuitenkin näiden avainsanojen kilpailukyky. Erittäin laajaa, kilpailukykyistä avainsanaverkkotunnusta on edelleen erittäin vaikea sijoittua.

Avainsanojen monipuoliset verkkotunnukset ovat Google SERP:n numero 1 ja 2 annettujen tietojen yläpuolella. Tällä hetkellä Google antaa sivustoille, joissa on avainsanoja verkkotunnuksessa, enemmän valtaa sivustoihin, joilla ei ole avainsanoja verkkotunnuksen nimessä.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.