Asuntolainanantajat tarjoavat tukkuhintoja asuntolainan välittäjille, koska asuntolainanvälittäjät tarjoavat kalliita palveluita, jotka asuntolainanantajat muuten joutuisivat tarjoamaan itse. Tärkeintä on löytää, neuvoa ja pätevöittää lainaajia.

Asuntolainan välittäjät työskentelevät kovasti rahojensa puolesta, kuten:

  • Etsi mahdollisia lainaajia.
  • Neuvo sinua sopivista lainaohjelmista ja löydä yksi tai useampi asuntolainanantaja, joka tarjoaa sinulle haluamasi lainaohjelmat.
  • Hyväksy sinut asuntolainanantajan vaatimuksiin ja ota hakemuksesi vastaan.
  • Pyydä valittua asuntolainanantajaa lukitsemaan lainahinnat puolestasi.
  • Arvioi kiinteistösi ja tarkista luottotiedot.
  • Lähetä kirjeitä varmistaaksesi työsi ja tulosi.
  • Anna lain edellyttämät tiedot.
  • Käytä yhä useammin automatisoituja vakuutusjärjestelmiä saadaksesi lainanottajan hakemuksen hyväksynnän paikan päällä.
  • Kokoa täydellinen tiedosto asiakirjoista, jotka luovutetaan asuntolainaajalle lopullista tarkistusta ja rahoitusta varten.

Kuten edellä todettiin, asuntolainanantajat tarjoavat asuntolainan välittäjille tukkuhintoja. Perinteiset asuntolainameklarit lisäävät tukkuhintoihin korotuksen ja lainaavat lainaajille vain tuloksena saadut vähittäishinnat. Heidän palkkionsa on korotus plus mahdolliset maksut, jotka he saavat asuntolainanantajilta. Siten ne korvaavat sekä asuntolainanantajat että lainanottajat. Sitten voidaan kysyä: kenen puolella he ovat? Kenelle he ovat uskollisia, asuntolainanantajille vai lainanottajille? Useimmat tavanomaiset asuntolainavälittäjät paljastavat palkkionsa vasta lain vaatiessa hakemuksen jättämisen jälkeen.

Perinteiset asuntolainavälittäjät toimivat ikään kuin he olisivat lainakauppiaita, vaikka he itse asiassa ovat palveluntarjoajia.

Jotkut epätavanomaiset asuntolainavälittäjät toimivat kuitenkin palveluntarjoajina asiakkailleen. He tekevät käytännöksi kertoa asiakkailleen etukäteen heidän maksunsa, jotka on sovittuaan kiinteät. Nämä palveluntarjoajan asuntolainan välittäjät ilmoittavat asiakkaan pyynnöstä palkkionsa kirjallisesti ja etukäteen. He paljastavat myös asuntolainanantajilta saamansa tukkuhinnat. Heidän asiakkaat maksavat välittäjän kiinteän palkkion plus tukkulainan hinnat.

Palveluntarjoajan asuntolainan välittäjä ei saa rahallista palkkiota asuntolainanantajilta. Lisäksi he antavat asiakkailleen kaikki alennukset tai maksut, joita he saavat asuntolainanantajilta tai muilta asiakkaiden asuntolainatoimiin liittyviltä kolmansilta osapuolilta. Koska he saavat maksun vain yhdeltä taholta eli vain heidän asiakkailtaan, heillä ei ole eturistiriitoja, joten heidän on helppoa ja luonnollista olla asiakkaidensa puolella, uskollisia asiakkailleen ja huolehtia asiakkaistaan. ‘ parasta etua.

Lainakauppiaan ja palveluntarjoajan mentaliteetin välinen ero on tärkeä: palveluntarjoajat kertovat asiakkailleen heidän palkkionsa ennen kuin palveluja tarjotaan, mutta kauppiaat eivät.

Kuinka löydät palveluntarjoajan asuntolainan välittäjät? Asuntolainanvälittäjien ostoskampanjassasi osta mahdollisimman monta, erityisesti online-asuntolainanvälittäjät. Etsi heidän lähteensä tältä sivustolta.

Kysy heiltä, kuinka he veloittavat maksunsa. Jos he voivat ilmoittaa sinulle palkkionsa etukäteen ja sitoutuvat siihen, että heidän palkkionsa pysyvät kiinteinä, saatat haluta lisätä heidät suosikkeihin ja arvioida niitä tarkemmin artikkelissamme Asuntolainan välittäjän sitoumus -erityistyökalu, jonka avulla voit löytää ihanteellisen asuntolainavälittäjäsi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.