Asuntolainanvälittäjät voivat tehdä ostoksia asuntolainaajilta paljon tehokkaammin kuin kuluttajat. Asuntolainanvälittäjät ovat markkinoilla joka päivä, jossa kuluttajat ovat markkinoilla muutaman kerran elämänsä aikana. Asuntolainan välittäjät saavat hintatietoja asuntolainanantajilta päivittäin itsestäänselvyytenä. He tietävät transaktioiden ominaisuudet, jotka vaikuttavat hintaan. Heillä on suhteita useisiin asuntolainanantajiin, ja siksi heillä on hyvät mahdollisuudet löytää ja tehdä ostoksia tiettyjä ominaisuuksia tarjoavien asuntolainanantajien joukossa.

Asiantuntijaostosten potentiaaliset säästöt ovat erityisen suuria luottokelpoisille lainaajille. Tämä kuvastaa paljon suurempia hintaeroja tätä markkinasegmenttiä palvelevien asuntolainanantajien välillä kuin parhaita lainaajia palvelevien asuntolainanantajien välillä.

Joten kuinka löytää hyvä, rehellinen asuntolainavälittäjä, joka tarjoaa sinulle parhaan lainaohjelman parhaaseen hintaan? Aivan kuten asuntolainavälittäjät ostavat tukkulainanantajia, sinun on ponnisteltava hankkiaksesi mahdollisimman monta online-asuntolainanvälittäjää, valitaksesi heidät suosikiksi, arvioidaksesi heidät ja nimittääksesi yhden, jonka kanssa työskentelet. Etsi heidän lähteensä tältä sivustolta.

Miten arvioit asuntolainan välittäjän? Auttamaan sinua olemme liittäneet alle Jack Gutenbergin asuntolainavälittäjän sitoumuksen, jota voit käyttää. Kysy asuntolainanvälittäjiltäsi, ovatko he valmiita työskentelemään asuntolainavälittäjäsitoumuksen puitteissa. He eivät todennäköisesti sano ei, varsinkin jos he ymmärtävät, että ymmärrät asuntolainan välittäjien tarjoaman arvon. Odota kuitenkin, että he haastattelevat sinua ennen hinnan antamista.

Ylivoimaisesti tärkein hyöty, jonka saat asioimalla asuntolainan välittäjän kanssa, joka noudattaa kiinnitysvälittäjän sitoumuksia, on luottamus siihen, että välittäjä tekee ostoksia markkinoilla sinun eikä välittäjän puolesta.

  1. Välittäjä on asiakkaan edustaja tai asiamies, ja hän pyrkii toimimaan asiakkaan edun mukaisesti.
  2. Välittäjä määrittää palveluille hinnan etukäteen, kirjallisesti, asiakkaan antamien tietojen perusteella.

(a) Hinta voi olla kiinteä dollarimäärä, prosentti lainasta, tuntiveloitus välittäjän ajasta tai näiden yhdistelmä.

(b) Hinta tai hinnat kattavat kaikki välittäjän tarjoamat palvelut. Tämä sisältää lainankäsittelyn, josta asiakkaat maksavat aina välittäjälle tai lainanantajalle

(c) Välittäjän tilaamista, mutta asiakkaan maksamista kolmannen osapuolen palveluista, kuten arvioinnista, välittäjä toimittaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajan laskun asiakkaan pyynnöstä. Vaihtoehtoisesti välittäjä voi antaa asiakkaan suorittaa maksun suoraan kolmannelle palveluntarjoajalle.

  1. Välittäjälle tapahtumaan osallistuvilta kolmansilta osapuolilta saamat maksut hyvitetään asiakkaalle, elleivät ne sisälly välityspalkkioon. Jos välittäjän palkkio on esimerkiksi 1 piste ja välittäjä kerää lainanantajalta 1 pisteen tuottolisäpreemiona, niin välittäjä joko veloittaa asiakkaalta 1 pisteen ja hyvittää asiakkaalle tuottomarginaalin tai ei veloita asiakkaalta mitään ja säilyttää tuoton korkopalkkion.
  2. Välittäjä tekee parhaansa määrittääkseen asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavan lainatyypin, ominaisuudet ja lainanantajapalvelut sekä löytääkseen lainalle parhaan tukkuhinnan.
  3. Tukkuhinnat, joista välittäjän valinta tehdään, julkistetaan asiakkaan pyynnöstä.
  4. Välittäjä lukitsee lainaehdot täyttäneen asiakkaan käskystä lainaehdot ja toimittaa kopion korkolukon kirjallisesta vahvistuksesta heti sen saatuaan lainanantajalta.
  5. Jos asiakas päättää vaihtaa korkoa/pisteitä, välittäjä tarjoaa asiakkaalle parhaan saatavilla olevan tukkuhinnan sinä päivänä, jolloin laina lopullisesti lukitaan.
  6. Välittäjä ylläpitää verkkosivustoa, jolla sen sitoutuminen asiakkaisiin on näkyvästi esillä sekä kaikki muut tiedot, joita välittäjä haluaa välittää.
  7. Välittäjä, joka näyttää asuntolainahintoja verkkosivuillaan, on ilmoitettava, ovatko hinnat vähittäis- vai tukkumyyntihinnat. Jos ne ovat vähittäismyyntiä, merkintä on näytettävä. Jos ne ovat tukkumyyntiä, välittäjän tulee ilmoittaa, että hinnat eivät sisällä välittäjän palkkiota.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.