Asuntolainalaskimet

Asuntolainan kuukausimaksu: Tämä laskin laskee kuukausittaisen asuntolainamaksusi kokonaissumman. Kuukausimaksusi sisältää pääoman ja korot sekä sulkutilin kiinteistöveroa ja kotivakuutuksia varten. Nämä luvut perustuvat laina-aikaan ja rahamäärään, jonka käytät käsirahaan, joka tunnetaan nimellä lainan arvo.

Kuukausimaksun lyhennys: Tämä laskin laskee kuukausimaksusi, laina-ajalta maksamasi kokonaiskoron sekä kokonaissumman, jonka maksat lainaamalla rahaa. Syötä tietosi vaadittuun kenttään. Voit tarkistaa maksujen erittelyn valitsemalla Näytä kuoletusaikataulu -ruudun.

Minkä kokoista lainaa voin hakea?

Tämä laskin auttaa sinua määrittämään enimmäislainan, jonka voit saada. Huomaa, että nämä luvut ovat vain suuntaa antavia, ja sinun tulee aina tarkistaa lainanantajaltasi parhaan ohjelman löytämiseksi tarpeisiisi. Asuntolainan pätevyys perustuu tuloihisi, nykyisiin velkasi ja tietysti luottoluokituksiisi. Tämä laskin näyttää myös kuinka paljon säästät veroissa olemalla asunnonomistaja.

Pitäisikö minun jälleenrahoittaa?

Tämä laskin näyttää, onko nykyisen asuntolainasi jälleenrahoitus asianmukaista ottamalla huomioon nykyinen kuukausimaksusi ja kokonaiskorkoasi ja vertaamalla niitä jälleenrahoitussäästöihisi, kun jälleenrahoit nykyisen asuntolainasi alhaisemmalla korolla. Voit myös pyytää sulkemiskustannusten rahoittamista nähdäksesi, kuinka monta kuukautta nollatulokseen kuluu.

Ostamisen vs vuokraamisen vertailu

Tämä laskin auttaa sinua päättämään, onko parempi vuokrata vai ostaa koti. Tämä tehdään laskemalla vuokrakustannukset ja asunnon ostokustannukset. Laskennassa on mukana monia asioita, kuten korot, kiinteistöverot, verosäästöt, arvonnousu, sulkemiskustannukset jne.

Kuinka maksaa asuntolainani ennenaikaisesti

Voit maksaa nykyisen asuntolainasi pois aikaisemmin kuin sen eräpäivänä yksinkertaisesti maksamalla lisämaksuja pääomasaldollesi. Tämä laskin näyttää, kuinka kuukausittainen lisäerä auttaa sinua maksamaan nykyisen asuntolainasi pois tietyn vuosimäärän kuluessa. Se näyttää myös korkosäästösi, jos suoritat lisämaksun kuukausittain tästä hetkestä lähtien, kunnes asuntolainasi on maksettu pois.

Kuinka suuri osa maksustani on korkoa pääomaan verrattuna?

Asuntolainasi ensimmäisten vuosien aikana suurin osa asuntolainan maksusta maksaa korkoa ja hyvin vähän todellista pääomaa. Tämä laskin auttaa sinua määrittämään minkä tahansa maksunumeron pääoman ja korkojen erittelyn. Syötä vain lainan alkuperäiset ehdot (pääoma, korko, maksujen määrä ja kuukausierän määrä) ja haluamasi maksunumero laskeaksesi pääoman ja korkojen erittelyn.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.