Jos haaveilet rahan ansaitsemisesta kiinteistöalalla, on aika lopettaa haaveilu ja ryhtyä töihin, sillä rahan ansaitseminen kiinteistöalalla ei ole vain epämääräinen unelma. Sen voi tehdä jopa nuori ja kokematon ihminen, kun oppii kääntämään taloja.

Ystäväni, kutsumme häntä Taiiksi, ansaitsi omaisuuden kiinteistöalalla 20-vuotiaasta lähtien ilman kenenkään muun apua. Näin hän teki sen:

Tai aloitti ostamalla HUD-köyden, jonka avulla hän pääsi taloon ilman rahaa. Sitten hän korjasi sen ja myi sen itse. Päätöshetkellä hän oli tehnyt tarpeeksi voittoa toiseen kiinnityspäälliseen, mutta tällä kertaa hän maksoi kaiken käteisen. Tai meni heti töihin korjatakseen toista taloaan, ja kun hän myi sen, hän keräsi 44 000 voittoa, mikä antoi hänelle mahdollisuuden maksaa käteisellä kolmannesta talostaan!

Tähän mennessä Tai oli tyytyväinen kaavaansa, ja lyhyessä ajassa hän oli kääntänyt kolmannen asuntonsa ja tajusi tarpeeksi voittoa maksaakseen käteisellä vielä toisesta talosta ja että hän pystyi ostamaan unelmiensa mukautetun noudon. Ja kaikki tämä oli tapahtunut vain yhdeksän kuukauden aikana!

Tain kaava oli yksinkertainen. Hän paikansi taloja, jotka vaativat vain kosmeettista työtä, välttäen taloja, jotka vaativat rakenteellisia korjauksia. Hän maalasi kaikki itse, sisältä ja ulkoa, ja päivitti kodin valaistuksen, putkistot ja matot. Kun remontti oli saatu päätökseen, kaikki kolme taloa myytiin nopeasti ja merkittävällä voitolla.

Se on koetelluin ja todellisin tapa ansaita omaisuutta kiinteistöalalla, joten älä kuuntele ketään, joka yrittää kertoa sinulle, että se ei ole mahdollista tai että sinulla on oltava paljon aloitusrahaa. Se ei ole totta. Voit ostaa taloja ilman rahaa erilaisten lainaohjelmien kautta, ja myyjät auttavat sinua usein sulkemiskuluissa.

Tiedän mistä puhun! Mieheni ja minä ostimme 27. talomme aiemmin tänä vuonna ilman rahaa, ja odotamme saavamme vähintään 100 000 voittoa vain yhden kuukauden kovalla työllä!

Mutta viemme prosessia askeleen pidemmälle, jolloin talomme ylittävät kilpailijansa käyttämällä myös Design Psychologya, vaikka ostajamme eivät koskaan tiedä sitä. He tietävät vain, että he tuntevat olonsa hyväksi kodissamme, minkä vuoksi he haluavat ostaa ne, vaikka ne olisivat kalliimpia kuin naapuritalo.

Mikään muu yritys ei voi ansaita niin paljon rahaa, niin pienillä aloituskustannuksilla, niin lyhyessä ajassa kuin kiinteistösijoittaminen. Itse asiassa enemmän miljonäärejä teki omaisuutensa kiinteistöalalla kuin missään muussa liiketoiminnassa. Ja sinä voit myös tehdä sen. Sinun on vain lopetettava haaveilu ja aloitettava.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.