Jos aiot sijoittaa kiinteistöihin ansaitaksesi rahaa, sinun on ensin määritettävä taloudelliset tavoitteesi. Tarvitseeko sinun ansaita rahaa nopeasti, sijoittaa lasten korkeakoulurahastoon tai rakentaa varallisuutta eläkkeelle siirtymistä varten? Mitä eroa on tulo- ja sijoituskiinteistöillä?

Jos aiot sijoittaa kiinteistöihin ansaitaksesi rahaa, sinun on ensin määritettävä taloudelliset tavoitteesi. Tarvitseeko sinun ansaita rahaa nopeasti, sijoittaa lasten korkeakoulurahastoon tai rakentaa varallisuutta eläkkeelle siirtymistä varten? Kun olet määrittänyt taloudelliset tavoitteesi, sinun on päätettävä, millainen sijoitusstrategia sopii sinulle.

Ansaitse rahaa kiinteistöillä – nopea käteisstrategia

Jos rahat ovat vähissä, aloita etsimällä edullinen talo ja myymällä sopimus toiselle kiinteistösijoittajalle. Liity kiinteistösijoitusklubiin löytääksesi sijoittajia, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle hyvien tarjousten löytämisestä.

Ansaitse rahaa kiinteistöillä – tulo-omaisuusstrategia

Jos haluat kasvattaa kuukausitulojasi, etsi tulokiinteistö, joka tuottaa positiivisen nettotulon kuukausittain. Aloita omakotitalosta. Etsi tarjous alle markkina-arvon. Korjaa talo saadaksesi parhaat vuokratulot. Etsi taloja, jotka vuokraavat enemmän kuin asuntolainamaksusi. Sinun on ehkä mentävä kotialueeltasi paikkaan, joka tukee tämäntyyppistä rahojesi palautusta. Et voi maksaa 300 000 asunnosta, jonka asuntolaina on 1 500 ja joka vuokraa vain 1 000. Voit aloittaa asunnosta noin 300 000, joka vuokraa 1 750. Tarvitset hyvän luottokelpoisuuden saadaksesi lainan hyvillä koroilla. Muutaman vuoden kuluttua vuokratulojen pitäisi nousta. Monet kiinteistösijoittajat nauttivat tuhansista dollareista kuukausittain tuloistaan.

Jotkut sijoittajat eivät kuitenkaan pidä tekemisistä vuokralaisten kanssa ja ansaitsevat mieluummin rahaa muilla kiinteistöhankkeilla.

Ansaitse rahaa kiinteistöillä – Kiinteistösijoitusstrategia

Jos haluat ansaita rahaa keskittymällä voittoihin, sijoituskiinteistö tarjoaa erilaisen strategian. Sen sijaan, että murehdit vuokratuloista, etsi omaisuutta, jonka voit muuttaa ja myydä, tai omaisuutta, joka arvostaa merkittävästi ajan myötä. Talon kunnostamisen lisäksi voit muuttaa kiinteistön vaihtamalla sitä. Jotkut sijoittajat esimerkiksi ostavat kerrostaloja ja tekevät niistä osakehuoneistoja. Monet sijoittajat spekuloivat maalla ja tienaavat rahaa pitämällä maata hallussaan, kunnes alueen uusi kehitys nostaa arvoa.

Tutki taloudellista tilannettasi ja pitkän aikavälin tavoitteitasi. Voit aloittaa kääntämällä kiinteistöjä, siirtyä tulokiinteistöihin ja tehdä sitten suurempia voittoja sijoituskiinteistöillä. Saatat päätyä käyttämään kaikkien kolmen strategian yhdistelmää ansaitaksesi rahaa sijoittamalla kiinteistöihin.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.