Valmistautuminen autokuljetukseen
Seuraavat tärkeät tiedot auttavat nopeuttamaan autotoimitustasi:

Henkilökohtaiset tavarat
Ainoat ajoneuvossasi kuljetettavat tuotteet ovat sellaisia työkaluja ja lisävarusteita, jotka on normaalisti kiinnitetty ajoneuvoon tai asennettu pysyvästi kojelautaan, oviin, takakanteen tai konsoliin.

Kaasu ja pakkasneste

Kaasu – Ajoneuvossasi on oltava 1/4 tai vähemmän polttoainetta. Satamahenkilökuntamme hoitaa loput ja varmistaa, että ajoneuvosi on valmis ajoon, kun se saapuu määränpäähänsä. Jos lähetät ajoneuvoa, joka käyttää vaihtoehtoista polttoainetta-propaania, sähköä, maakaasua jne. – ota yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme saadaksesi erityisiä kuljetusohjeita.

Pakkasneste – Alaskaan tai Alaskasta kuljetettavien autojen pakkassuojauksen tulee olla -40 astetta. Emme ole vastuussa tämän suojan tarjoamisesta emmekä alhaisista lämpötiloista johtuvista vahingoista.

Sammuttimet ja propaanisäiliöt

Sammuttimet – On poistettava. Liittovaltion määräykset eivät salli sammuttimien käyttöä ajoneuvossasi autokuljetuksen aikana.

Propaanisäiliöt – Apukäyttöön tarkoitetuilla propaanisäiliöillä varustetut ajoneuvot on toimitettava kuljetettaviksi propaanisäiliöiden ollessa tyhjiä nesteistä tai savuista. Valtuutetun propaanimyyjän tai huoltoyrityksen on merkittävä tyhjä säiliö ja sen on oltava kaasuttomaksi. Suosittelemme, että tarkistat propaanisäiliöiden tyhjennys- ja sertifiointikustannukset. Uuden säiliön ostaminen määränpäästäsi voi olla halvempaa.

Ajokunto
Kaikkien ajoneuvojen tulee olla hyvässä ajokunnossa ja niissä on oltava kunnolla toimivat seisontajarrut.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.