Jos et ole koskaan kirjoittanut esseetä tai jos sinulla on mahdollisuus saada tehtävä, joka saa sinut kirjoittamaan esseen tyyliin, jota et ole kokenut, saatat olla huolissasi riippumatta siitä, oletko kykyjäsi tulee riittämään. Kaiken kaikkiaan voit luottaa siihen, että kunnolliseksi esseen kirjoittajaksi tuleminen ei ole yksinkertaista. Joka tapauksessa suurin osa siitä, mikä voi tehdä tästä tietystä asiasta ongelmallisen, on tapa, jolla suhtaudut siihen ja millainen mentaliteetti sinulla on. Tämä on epäilemättä yksi periaatteellisista ja tärkeimmistä asioista, joka on otettava huomioon riippumatta siitä, mitä tehtävää tai teet. Aivosi ovat vihdoinkin asia, joka tuo sinulle saavutuksen tai pettymyksen esseen kirjoittaja.

Ensisijainen huomioitava vinkki on, että jos et ole onnistunut tietyn tyylin kirjoittamisessa, parasta on kysyä professoriltasi muutamia vihjeitä tai huolimatta aiemmista kuvitusesseistä järjestelyjen järjestämiseen. Tämä itsessään mahdollistaa nopean havainnoinnin joka tapauksessa suurimmaksi osaksi, mitä tietty esseetyyli pitää sisällään ja tarvitsee, ja sen avulla voit nopeasti nostaa asiat ylös ja kehittyä tälle tyylille kunnolliseksi esseen kirjoittajaksi. Älä koskaan epäröi tehdä tiedusteluja tai pyytää nähdäksesi kokeita, varsinkin jos sinulla ei ole millään tavalla epäilystäkään siitä, millainen essee sinua on pyydetty laatimaan.

Toinen huomioitava asia on, että kunnolliseksi esseen kirjoittajaksi muuttumiselle ei ole äärimmäisen aikarajaa. Itse asiassa, jos yrität kiihdyttää asioita, huomaat, että teet enemmän virheitä ja sinulla on ongelmia selkeässä säveltämisessä kuin jos vain rentoutuisit ja pohjimmiltaan säveltät. Muista, että osa parhaista kirjailijoista kesti kauan saavuttaa taiteensa loppuun. Kaiken kaikkiaan sinun ei pitäisi toivoa, että päädyt moitteettomaan esseen kirjoittajaksi ensimmäisessä tehtävässäsi. Se vaatii investointeja ja kestää muutaman toimeksiannon, ennen kuin löydät itsellesi sopivan tyylin ja äänen.

Siinä tapauksessa, että viimeinen vinkki on ymmärtää, että kunnollinen esseen kirjoittaja ei odota virheettömyyttä ensisijaisen luonnoksen kanssa. Vaatii epäilemättä muutamia luonnoksia ja säätöjä, jotta saat esseen siihen pisteeseen, jossa sinusta tuntuu hyvältä sen luovuttamisesta. Tämän ei pitäisi tuottaa sinulle pettymystä tämän sävellysprosessin kappaleena kaiken kaikkiaan riippumatta siitä, mitä sävellet.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.